- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem pri pravaneto na "sex"
Здравейте!Значи имам си сериозно приятелка от 1 месец и много искам да правя секс с нея мисля че и тя го иска.Тя е дествена.Аз не съм,и точно това ме притеснява.Аз съм на 17 правил съм го само 1 път до сега,на морето с 1 момиче.Но не мога да издържам.Мисля че свърших за няма и 1 минута.Вкарах и го точно 2 пати и дори за малко да се се изпразня в нея.Ако и сега стане така?Какво да правя?
прасни някоя друга чикия преди да я еб**
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ili si bii nqkoi chikiq predi sex ili kato svurshish burzo produlji pak..;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
бий му шамари като тръгне да излиза !![]()
оффф омръзна ми от тъпи коментари![]()
П.С.пич скивай тук http://bgarmy.eamci.bg/Scripts/isapi...?THEMEID=15512![]()
kuf ti e problema ne razbiram???
nqma li prezervativi za tebe ??!!?!
ОМГ!Първоначално написано от silver_angel
Като не разбираш,защо пишеш?!
![]()
Проблемът на момчето е,че свършва прекалено бързо,а по-голямо удоволствие и на него,и на приятелката му ще им достави ако свършва по-бавно!Това,което можеш да направиш е да си набиеш една чикия преди да почнете да правите сeкс.Също така линкът,който ти е дал Шадоу не е лош
![]()
f@nt@zi@
Тва с чикията е много добра идея,знаете ли?![]()
![]()
![]()
абе да ви питам теи като сам правил секс само с презерватив ако го направя без по бързо ли ще свърша![]()
чекийката му е майката![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
to4no tva misleh da pisha i az...Първоначално написано от foxy-to
dobre seriozna seriozna...ama 1 mesec...za serioznost..mai ne varvi..nooo kakto i da e ...
a za tova ami ako stane taka kofti.. prosto udari edna 4ikiq predi tva ...to ot mneniqta pred men se razbira ....tei 4e....USPEH![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Първоначално написано от Sh@d0w
btw nikoi ne ti e iskal mnenieto za komentarite ni.. i site ne se otvarq![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
potrinirai s ruka tva naisitna e dobra ideq ili tursi v aptekite lekarstva
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!