.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82
    lost_boy
    Guest

Сексът в ранна възраст

Дайте вашето мнение по този въпрос ??

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kolko ranna vazrast?9 godinki li?nai dobre ot 16 nagore...

lost_boy
    Guest
    Еми забелязал съм ,че вече няма граници .
    Има момичета на по 12-13 кадето вече се ебът здраво ..

Guest
    nai-goliamoto bezumie koeto pravqt decata v dne6no vreme! Sledvaneto na taq moda na 12 ve4e da se e*e6 e pulna glupost.....kvo da ti kaja brat -jalka istoriq

Imam 4uvstvoto 4e tva e kato nqkvo sastezanie,vseki gleda da se izebe kolkoto moje po-rano ot drugiq pove4eto takiva momi4enca,koito se ebat ot tolkova rano stavat kurvi samo i samo,za da badat po-izvestni v u4ili6te i t.n
    Love is the slowest form of the suiside...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си

Guest
    наистина колко ''ранна вазраст'' има6 предвид 6тот 6том стане6 на 16 ве4е може6 да праи6 sеx без родителите или кото и да било да могат да ти кажат не6то таи 4е др. пат си yто4няваите вапроса но ако се има предвид под ''ранна вазраст'' 12-13 не определено не го одобрявам парво е назаконно второ после 6те сажелява6 4е си го напраил с тоя 4овек за6тото на 13 не може да си сре6тнал истинската си любов и земе6 да напри6 неква глyпост без презерватив и става ло6о....

lost_boy
    Guest
    То малко е като при моторите , веднъж качиш ли се няма слизане \/ .

Ама не мое да си на 13 и да караш 1000 кубиков мотор , нали се сещаш..

i spored men ne e normalno na takava vyzrast da se pravi sex.. pyrvo tova vodi do mn bolesti v byde6te. vtoro spored men pone ne trqbva na 13 14 god ve4e da si opital vs ot tozi jivot nqma li natatyk vs da ti stane sku4no ednoobrazno.. pone tova e moqta poziciq. mislq 4e nai rannata vyzrast za sex e 16 god (ne 4e imam ne6ty protiv pravilite sex po rano.. te taka sa si precenili.. 4e sa gotovi i 4e sa namerili 4oveka) i drugata za men pogre6na poziciq e 4e kato dostigne6 opredelena vyzradt trqbva zadyljitelno da si pravil sex.. ako ne si nameril 4oveka s koito iska6 da go napravi6 i si siguren- po dobre ne go pravi
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    наистина колко ''ранна вазраст'' има6 предвид 6тот 6том стане6 на 16 ве4е може6 да праи6 sеx без родителите или кото и да било да могат да ти кажат не6то таи 4е др. пат си yто4няваите вапроса но ако се има предвид под ''ранна вазраст'' 12-13 не определено не го одобрявам парво е назаконно второ после 6те сажелява6 4е си го напраил с тоя 4овек за6тото на 13 не може да си сре6тнал истинската си любов и земе6 да напри6 неква глyпост без презерватив и става ло6о....
    Тези неща не са от първостепенна важност, най-важното е, че преди 16 годишна възраст тялото на момичето особено не е готово за секс, а и психиката също.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Тези неща не са от първостепенна важност, най-важното е, че преди 16 годишна възраст тялото на момичето особено не е готово за секс, а и психиката също.
    Вярно е, но винаги си има и изключения.

По темата - Първия път трябва да се направи когато изпиташ нужда да го направиш, искаш го и имаш до себе си подходящ човек, който да държи на теб.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    Да бе и аз съм забелязъл-на 12-13 година някои момичета са вече парцали-свирки по дискотеките,гримирани и облечени като курви!

Живота и смъртта беше добра тема!!!

lost_boy
    Guest
    Не при всички момичета тялото не е развито ...

Има ги некви чернобили кадето ще кажеш ,че е на 20 ...

kaloyan_zx10r
    Guest
    Абе що не ми излиза ника бе да еба форума...

lost_boy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да бе и аз съм забелязъл-на 12-13 година някои момичета са вече парцали-свирки по дискотеките,гримирани и облечени като курви!

Живота и смъртта беше добра тема!!!

Напълно съм съгласен с тебе .. :P

Цитирай Първоначално написано от lost_boy

Височината няма общо с половите органи!

kaloyan_zx10r
    Guest
    най сетне стана!
    има такива дето като навършат 18 и все едно са на 45,абе боклуци

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Koi kvoto i da mi obiasniava ne moje da me ubedi 4e edno momi4e na 13-14 god e gotovo da se e*e ... mani fakta,4e tialoto i ne e gotovo,ami psihikata i ... tezi 14-15 god mom4enca i momi4enca prevra6tat sexa verno v niakakvo sastezanie,kakto niakoi be6e kazal tuka...za kvo govorim vaob6te Az za parvi pat pravih sex na toku 6to navar6ila 16 god i vse pak si mislia 4e malko poizbarzah Nooooooo deca,na kolkoto i god da po4nete da se klecate,nai-vajnoto e da znaete nai-osnovnite ne6ta: kato naprimer kvo e tva prezervativ i kak se izpolzva i 4e kato galatate niama opasnost ot zabremeniavane,4etete i se u4ete 6toto v toia forum se na4etoh na gluposti

lost_boy
    Guest
    От една страна ,кво пък толкова е лошото при момчетата , ми то си е направо супер кво .. Хем ти се вдига самочувствието хем ти се вдига и друго нещо ...

Те на такава възраст наистина не могат да осъзнаят какво е сексът...какво е да след него да заспиш до нещо, за което ти пука истински, и после да се събудиш до него...и това да ти се стори най-прекрасното нещо на света...

Голям фен
    Град
    Stz
    Според мене наистина малките момиченца искат да се докажат максимално,като не осъзнават че веднъж почнат ли да ГО правят,губят и цялото си детство и т.н.Те искат възможно по-бързо да пораснат,след което като навлязат в годините пълни с отговорности ще разберат за какво става въпрос ама късно!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Пии си хапчетата!!!
    Light The Universe

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    4etete i se u4ete 6toto v toia forum se na4etoh na gluposti

М те тепърва започват ...... :P

lost_boy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar

Пии си хапчетата!!!

Aйде да не се заяждаме ,да не ми пиеш от ............ Бутилката

Град
    somewhere over the rainbow...
    и аз твурдо против правенето на секс на 13 или 14 год. според мен е о6те рано а и аз бих из4акала докато сре6на подходя6тия 4овек а не който ми падне само да се знае 4е съм се ебала за да съм 'не6то пове4е от другите"

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Защо говорите само за момичетата загубили девствеността си по-рано?!
    Нима момчетата на тази възраст са по-развити?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си