- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът в ранна възраст
ми да се талашкът децата като им е кеф,за мен това е ненужно и глупаво ...
Myhahahahahahah
Muahahahahah Гошо ти ме разби брат,честно!Муахахахахахах аххахахаах
бях си казала че няма да го направя преди 16 защото момчето само ще се възползва от мене а и няма да мога да се насладя на секса.но срещнах момче което ме накара да го искам и го направих.все още съм с него и не съжалявам за нищо.и това стана няколко дни преди да направя 15.сега всеки може да каже че съм курва и всичко друго но аз наистина го обичах и все още го обичам.
spored men nai dobrata vazrast e na 16....no vse pak kogato edno momi4e nameri pravilniq 4ovek samo si precenqva dali da go napravi ili ne..taka pone mislq..![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
разбира се, че не са! според мен едно момиче, което се е еб*ло на 13-14 е тъпо до безкрайност, пък камоли едно момче на тая възраст, след като то се развива по-бавно! абе сексът е за хора, които са над 15 години... и то не е казано че над тази възраст ще си готов!Първоначално написано от Lady Death
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Не мисля,че трябва да се избързва.Това е нещокоето се помни за цял живот,а като го направиш на 11 докато станеш пълнолетна си забравила кога си спала с момче за пръв път...за мен наи доброто е между 15 и 17.Тогава вече може да се каже,че си готов..
Първоначално написано от <black soul>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иди на първата страница и виж дали някъде има тема от рода на "За първия път при момчетата".Ти добре ли си?Кво му трябва на едно момче за да ебе?Да има добре развита система че да не му клюмне хуя?Кви тъпотий само говорите и вие не знаете,ами приказвате колкото да пишете нещо.Не се обиждаите но много често си горовя с един човек които е доста по-компетентен от вас и доста по-голям(като казвам голям имам предвид 50+)които ми е обяснил доста неща.Кво ще му стане на едно момче-нищо...пфууу писна ми от "умници" като вас.Не били развити...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако ми кажеш 1 причина поради която момчета да трябва да е развито ще ти призная мнението за "умно",за сега е пълна скрап.![]()
Слагате всичко под общ знаменател. Аз съм на 15 не съм девствена и възприемам секса така. Само дето не определям човека когото обичам като "нещо". Беше много тъпо от твоя страна да го наречеш просто "нещо". Щото и за любимата ми рибка ми пука истински...тя вече може би е "нещо" но Той не е просто едно нещоПървоначално написано от `Death`Whore``
Schnitzer не знам аз кви "тъпотий" говоря ама ти наистина ръсиш тъпотиИ![]()
О,сериозно,само дето не сме ние които като се ебем на по 12 13 може да ни стане нещо и да се овредим и да ни тече кръв и тем подобни глупости защото не знам "развити".ПЛЮС тва не викат на нас курвари като го праим с много жени така че вземи млъкни щото ни карате да се смеем...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не ви тече кръв ама сте с детски акъл и сте за едното ебанеНе виждате смисъла в това ад правиш секс! На мен и на 15 ми тече кръв на моя позната на 18 й тече кръв тъй че си гледай работата - това си е индивидуално. факта че половите ни органи са различно устроени няма нищо общо с ранния секс. А вие като "не можете" да се увредите кво? Смешно е некво лапе на 12 дет пуска по една капка семе да прави секс!
и не намесвай курвите! Няма нищо общо!!!!
добре го казаПървоначално написано от L0v3`suX
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
От 16 нагоре според мен е нормално.Много се дразня като дойде някое момиче на 13 и пита дали е готова...на 13 как ще си готов![]()
Ти земи прочети първо пък после говори-тая вика че да си момиче и да праиш на 13 е лошо ама още по лошо ако си момче...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И искаш да кажеш, че не можеш да обичаш толкова някое животно? Животните заслужават това много повече от хората.Първоначално написано от Анонимко
Иначе няма смисъл да се хващаш за 1 дума. Каквото и да кажа /и да го нарека "свиня"/, това не значи нищо. Така или иначе, всички влюбени оприличават другия с пиле, коте, пате, теленце и не знам какво още.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
kak moje da SE OBASNI RANNA VUZRAST![]()
ami mislq 4e ot 14 nagore e napulno normalno
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Първоначално написано от Schnitzer
Ако си момиче е по-лошо. На момчето нищо няма да му стане.
ЕМ ТВА ГОВОРА БЕ БРАТ,МА ТИЯ СА ПЪЛНИ КРЕТЕНИ...Първоначално написано от Rock `N` Lash Connection
![]()
хах..некви лапета на по 11,12,13,14...да ми разправят как много се обичали,ходели от една седмица и вече мислят(ае да се изразя по-възпитано) да ``консумират връзката си``Ае хора,опомнете се..та вие сте още деца,не сте се развили още физически и дори психически-начинът ви на мислене е още детски.Не бързайте да порастнете,за всяко нещо си има и време и място.Дано го осъзнаете по-скоро.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
e spored men tuk problema ne e samo v g1zariqta ami i v mom4etata i te gledat ot kolkoto se gleda po rano da proebat i za tova po-malkite momi4enca iskat da b1dat haresvani i za tova se proebavat spored men na6to pokolenie vseki iska da porastne b1rzo b1rzo a nqma smis1l jivota e pred nas
По този начин няма да ги вразумиш. Според мен е въпрос на вързпитание от страна на родителите. Ако те имат ефективен модел на възпитание, то не би се стигнало до там, че децата им да правят необмислени неща от такова естество. Въпроса е в подхода към хлапето.Първоначално написано от SouL^*DiViNe
Установено, е че 95% от родителите не възпитават правилно своите хлапета, а голяма част от тях пропускат да потърсят вината в себе си. Децата не са виновни, а тези които отговарят за тях!
Е мога да го обичам естествено. Всичките си животни съм обичала и съм се грижела за тях. Аз веднъж за една хлебарка в училище скандал правих амаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Е да не значи нищо ама до някъде на мен би ми станало мъчно ако ме оприличават на "нещо". Едно са галените имена на "нещо сладко" друго е обръщението в среден род при което дори не можеш да разбереш за какво същество ти говорят =)))
не съм казала че е по-лошо казах че е също толкова глупаво и смешно. Кретена в случая си ти и сам го показвашПървоначално написано от Schnitzer
![]()
не съм казала че е по-лошо казах че е също толкова глупаво и смешно. Пък и това момче няма как да си изгуби девствеността с краставица нали?! Пак ще е с момиче!! И няма да е по-голяма от него. И всичко започва да се върти в един кръг безкрайно дълго защото да си на 12 и да правиш секс е ТЪПО Кретена в случая си ти и сам го показвашПървоначално написано от Schnitzer
![]()