.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

как да и предложа

искам да ви попитам как да предложа на приятелката ми да правим секс

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    puska6 nameci,ako ne6te 6e useti6...

за кво трябва да и предлагаш... ще си помисли че само заради това си с нея... ако освен наиситна да е така!
    ако не е.. остави то само ще си дойде

Guest
    to4no taka to samo 6te doide 6te doide i tozi moment kogato ti i tq go iskate i dano vsi4ko nime kakto trqbva yspex \/

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: как да и предложа

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    искам да ви попитам как да предложа на приятелката ми да правим секс
    излизате некоя вечер,лигавите се малко после ти се приближаваш до нея целуваш я и и го прошепваш в ухото
    П.С.споко тва е тествано работи
    Късмет

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Защо жените сте свикнали винаги всичко да става с намеци? Аз не мога правя намеци и не разбирам от намеци! Какъв ще е проблема ако и го каже директно? Или го иска и тя, или не!

точно така братле!Намеци,още малко и ще се чувстваш все едно само ти го искаш!

ГостЪТ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Защо жените сте свикнали винаги всичко да става с намеци? Аз не мога правя намеци и не разбирам от намеци! Какъв ще е проблема ако и го каже директно? Или го иска и тя, или не!
    Няма проблем - само дето' отговорът в 99% от случаите ще е "не"! Обработвай я по-малко на всяка следваща среща, целувай я по-нежно, гали я по... ъмм.., etc. Ако си достатъчно търпелив тя самата ще си поиска. Ако не си - по-добре си набий една още сега, за да не удължиш от глупост многократно следващият "сух период". Btw, има още много фактори - на колко години е тя, какъв й е характера, как гледа на връзката Ви дотук като цяло, какъв опит има в секса... Та, по тази тема също няма такова нещо като универсален съвет, но със сигурност индиректно нещата могат да бъдат ускорени многократно. Успех!

Toва нещо си идва само от себе си идва един момент в , който и двамата се жалаете адски много и го искате..и само с жестове се разбирате...просто трябва да се усети от двата този момент тя трябва да е готова повярвай ми не и го казвай в прав текст покажи й колко много държиш на нея дръж се нежно просто го почувствайте и двамата това е моят съвет към теб!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Голям фен
    еми по-добре с намеци така ще е по-малко неудобно,ако ти откаже,защото представиси,че и го кажеш направо и тя също ти отварне направо-може да е ДА! Ама може и да е НЕ,И ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАШ МНОГО ГЛУПАВО,за това с намеци е по-добре.
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    Ама вижте, тя все пак му е приятелка...ако за тези неща не могат да си говорят директно, тогава за какво ли? Цялата връзка ли да им се крепи на намеци?

Ама вижте, тя все пак му е приятелка...ако за тези неща не могат да си говорят директно, тогава за какво ли? Цялата връзка ли да им се крепи на намеци?
    Просто е тъпо от страна на момчето да отиде и да й каже направо "искам да правим секс" една жена трябва да се предразположи преди това помисли малко!
    И кво като му е приятелка няма жена , която отказва да се почувства супер желана

Guest
    Съгласен съм с теб. Но нямам в предвид да отиде при нея и да й каже директно - искам да го правим, аз също съм много далеч от тази мисъл! Имам в предвид, че когато вече я предразположи и когато и на двамата им е ясно, че ще се стигне го секс, с две думи-когато дойде подходящия момент, да се действа без увъртания!

Живи и здрави

Съгласен съм с теб. Но нямам в предвид да отиде при нея и да й каже директно - искам да го правим, аз също съм много далеч от тази мисъл! Имам в предвид, че когато вече я предразположи и когато и на двамата им е ясно, че ще се стигне го секс, с две думи-когато дойде подходящия момент, да се действа без увъртания!

Живи и здрави
    Като не е директно как индиректно ли?
    Ето ти сам го каза когато я предразположи а това определено не става с думи а с действия

Guest
    с действия да, но не и с намеци

с действия да, но не и с намеци
    Eдното граничи с другото!Пък й важното е накрая да има добър ефект и да стане работата тръгне ли един път кервана върви го спри

i kakvo kat ti e priqtelka da ne ste svurzani po nqkqkuv po osoben na4in ta vie se krepite na edno niehto na doverie nishto nishto
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

това па е най лесното просто я питаш ше се ебеме ли или няма да се ебеме .. рядко отказват..

Мацо, ьебаьне таа вечер ?

Guest

в такъв случай ...

ami az mislq da si i kaje6 napravo 4e ne iska6 samo celuv4ica tuk celuv4ica tam....
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

казваш и на ухото "мацка аре ела дове4ера да гледаме новините в нас" и ще се навие брато пробвал сам го !!!!! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си