Първоначално написано от
ВлЮбЕнА
Така ето и проблема ми...Значи влюбена съм и то страшно много , в едно момче което преди ме харесваше.Той ми го казваше , самоче аз приемах всичко някак на шега , защото неговия най-добър приятел се беше хванал на бас , че ще спи с мен и това по-накакъв начин ме тормозеше и ми караше да мисля , че е същия и си преебах всички шансове с него.....сега осъзнах , че трябваше да му дам шанс и много съжалявам...извинявах му се , а той се държеше сякаш не му пука вече и аз реших , че ще го оставя да си живее живота...вчера го видях а отй се държа сякаш не ме познава , самоче нещо в погледа му ми казваше че още изпитва нещо.После разбрах , че има приятелка и ми стана много гадно.Те отидохо в едно кафе , а аз отидох в едно друго , така че да ги виждам...Той дори не я целуна...Много съм объркана и незнам какво да правя.Незнам дали просто така се държи по-принцип , а може и аз да не съм видяла просто...а може и да го е направил , за да ме накара да ревнувам...Дали да го потърся или да се опитам да го забравялнезнам какво да правя и какво да мисля.Дайте ми някакъв съвет моля ви...