- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я си признаите.....
Доста.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Сегашното не съм. А и попринцип и предишните почти никога.
А момичета тая работа със " невинна лъжа или скриване на истината за някакви маловажни глупости, за да не го нараня" е мнооого кофти. Вервайте ми когато момчето разбере / а това рано или късно ще се случи по един или друг начин / то никак няма да му изглежда маловажно. Освен това винаги ще си го спомня и ще се чуди дали не го лъжете :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
10-15 Млко
Обновения форум Teenproblem.com
sus segashnoto mi ... hmmm hodim ot sedmica i nqkolko denane sum go lugala i nqmam namerenie :]] a ina4e... principno kato me pitat si kazvam
edinstveniq det sum go lugala ... vsashtnost.. to togava hodeh s 2ma .. i 2mata gi lujeh... kofti be6e a i togava ne se haresvah ..
radvam se 4e uspqh da se promenq do izvestna stepen i ve4e ne bih go napravila
![]()
![]()
![]()
Ми незнам точно ама сигорно са много. Лъжата крепи връзкатаВярвай те ми!
ами немога да ги преброя, но те общо взето са навързани и кажа ли за едно всичко ще излезе наяве, а тогава 100% ще скъсаме и просто дори и да искам по някой път да му кажа всичко ми става ясно, че е все едно и никога няма да ми го прости. другия проблем е че това с лъгането при мене си е болестно състояние и лъжа за някакви супер малки и глупави неща, много ми се иска да престана, но немога... Ще караме така още известно време и мисля че и без това скоро ще скъсаме все едно е...