Здравейте от мен,
Исках с някой да споделя историята си, за да видя какво мислите и да получа някои полезни съвети. Казвам се Силвия и съм на 18, сега завърших даскало, но по същество...
Много обичам 3 момчета и наистина адски държа на тях и като на приятели и като нешо повече. С първия ходих близо година и всичко беше супер между нас - той адски ме обичаше и ми даваше всичко, от което имах нужда, но в един момент реших да скъсам с него зашото сексът с него не беше толкова хубав колкото ми се искаше и веднага тръгнах с втория, който си падаше по мен от много време. Миналото лято отидохме на море и там беше супер - всичко беше перфектно и с него се чувствах много по-свободна отколкото с първия, но и него зарязах веднага защото реших, че ми липсва първия... все пак една година не е малко време, а и може би един не ми беше достатъчен , а не исках да ги лъжа, защото се познаваха. Пролетта пак правих секс и с двамата и се виждах и с двамата, но пак трябваше да избера и реших да тръгна с второто момче и наското щяхме да направим 3 месеца, но точно преди бала скъсах с него заради 3тия... На един купон се забихме и ....... след това не можех просто да продължа със старото си гадже...
Сега се колебая между тримата и нз кой да избера или пък да съм с тримата едновременно На стената в училището някой е написал, че съм курва и предполагам, че е един от тях ама нз кой е... как да разбера? ох нз кой да избера а толкова много обичам и тримата