- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я си признаите.....
КОлко пъти сте лъгали гаджето си???
Ами эависи коеНо някои доста...само един иэобщо :P
[size=7][b][u]fosse cos
amm az izlagah predi6noto gadje za ne6tuu ama nqq kvo be6e ....napraih go 6toto mn me qdosa
e,lagala sam no za drebni ne6ta...nemoga da si izmislqm filmi se pak...ako me nadu6at-krai,zatova samo malki laji...no ne go pravq 4esto...az gagetata si ne gi laja,6toto gi obi4am..pone sega6noto...![]()
Последното по 2-3 пъти на ден най-малко...все пак как без лъжа да се измъкна за това, че не искам да го виждам..а както и не можех да скъсам с него..(не питайте защо, но причината си беше стабилна)
лъгала съм да ... ама не се гордея с тва ... понякога прикритата истина спистява главоболия
Ами то всеки лъже...все някога...поне за нещо...![]()
Сега никой няма да повярва, че не съм го лъгала, но негова си работа.
Когато започнете да се лъжете, нещата не отиват на добре.
4e za6to da go luja?! nali za tova sme zaedno-za da si kazvame vsi4ko!![]()
Еми имало е такива моменти, ма то лъжа не може се нарече, леко изопачаване на истината с цел усмивка :> За доброто на каузата е било. А иначе за нещо брутално и гадно - НЕ!
само веднъж и то за bz :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ammm ima6e edin det mnoo go lagah. lagah go vse 4e imam nqkva rabota i nemoa izlizam za6toto prosto neiskah da se vijdame![]()
![]()
i az sum na tova mnenie puk i ako po sluchainost q izluja na drugiq den si priznavam shot me grize suvestta;[Първоначално написано от BAYO
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
лъгала съм го, но не за сериозни и толкова големи неща, а за малки, колкото да се почувства гадно... или да ревнува, не съм искала да го правя, но понякога има нужда,,, да разбере какво е...
Никога не съм го лъгала. Да, понякога когато ми е лошо и той ме пита дали съм добре му казвам, че нищо ми няма, но го правя, за да не се притеснява. Казвала съм му, че нямам работа и можем да се видим, въпреки че съм имала хилади домашни. Това не го приемам обаче като лъжа, с кято го наранявам. А по-скоро компромис от моя страна. Иначе никога не их го излъгала за нещо сериозно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
samo 1 put..ama taka e po-dobre za nego![]()
1-2 малки благородни лъжи![]()
The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...
ми доста но все за дребни неща
ми доста пъти но за някакви маловажни неща
е не можеш да бъдеш напълно честен и искрен с хората около теб. всеки му се е налагало да лъже. аз не правя изключение, но честно казано гледам да си спестявам лъжите, защото разбрах колко е долно на те лъжат
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
predi6noto si gadje sum goo lugala mn za6toto ne bqh 4ak tolkova privurzana kum nego toi be6e samo inters za men! ot kakto ne sum s nego ve4e ne sum lugala priqtelq si!
obi4am si bebeto!!!