Или поне в моя случаи аз пак ще съм нещастника. Здравейте на всички. Когато ми потрябва важен съвет се сещам почти винаги за това място едно време бях много редовен ,но да мина към темата.

Аз съм абитюрент. Преди няколко дни ми мина балната вечер, мина и екскурзията, която беше планирана с класа ми за бала. там обаче се случи, нещо което не бях планирал . Аз уча в град на близо 70 км далече от родния ми град. Имам приятели и в двата града. На екскурзията на морето последната вечер доидоха абитюренти от родния ми град, естественно имах и познати сред тях, включително и една много добра приятелка, знам се с нея от около 2-3 години. И естественно звъннах й за да се видиме, защото и бях обещал. Видяхме се, поразходихме се из плажа, върнахме се до неиния хотел за да вземе апарата да си направиме някоя друга снимка, просто си изкарахме много хубави 2-3 часа. Сутринта се уговорихме да си направиме разходка по плажа даже. и това се стана. Но след като се разделихме, след като доиде време аз да си тръгвам осетих нещо, осетих ,че пак се бях влюбил....
Ще кажете добре какво толкова лошо има ? Да ама... едно, че тя си има приятел, а другото което е по странно в случая тя ми е казвала много пъти, че аз съм и като слабост, че ме обича и ,че като ме види и се стопля от вътре всичко, но ме има просто като приятел, и за това не съм й обръщал особенно внимания ,но този път просто незнам как се случи...
Това което ме мъчи сега е дали да си излея пред нея сърцето, за което предполагам ще й стане гадно ,защото ще я карам да избирам между мен и сегашния и приятел и може да си развалим приятелството, или просто да си поискам снимките ,които си направихме на морето да си намеря някаква тъпа причина ,за да се скарам с нея и да се опитам да я забравя по лесно, за да не застана между нея и приятеля й , за да не я наранявам излишно....

от няколко дена това ми е от вътре и ме дълбае много гадно ...даите съветче моля ви... много ми е объркано в главата в момента