.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    как да го кажа - ако ти е толкова добра приятелка и те познава толкова добре мислиш ли, че ще е нужно да й го казваш, не мислиш ли че тя ще се усети сама промяна в отношението ти към нея...аз не знам, но тва да се смесват любов и приятелство някакси не ми допада като идея, пък и тя има приятел, абе после ще ви бъде гадно и на двамата, и да стане нещо и да не стане
    макар да не искам да го призная намирам много смисъл във твоите думи..за жалост. Може да опитам да поттисна това във себе си и без това друго пак не ми остава на там е тръгнало...

благодаря на всички за приятелските съветчета
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Guest
    Какво е една любов без да има приятелство, още повече много добро?

терябва да я накарам да избира между мен и сегашния си приятел...ако се поставите примерно на нейно място как бихте постъпили ?

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    терябва да я накарам да избира между мен и сегашния си приятел...ако се поставите примерно на нейно място как бихте постъпили ?
    Тфа е най-тъпото нещо, което можеш да сътвориш. Напрао невероятно ще е да видиш реакцията й, и тва как те зарязва =D>

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Виж сега човече..тва момиче ходи с приятела си вече 2 год нали така ?? ако ти сега и кажеш кво става в душичката ти мн ще я объркаш...ако избере тебе пред приятеля си и в един момент се осъзнаете,че нищо не може да се получи между вас и е било само моментно привличане(а,поварвай ми тва се случва много често ) не само ще си развалите приятелството,ами и тя ще те обвинява,че заради тебе е провалила дългата си връзка. Така че най-умното,което мога да те посъветвам,е да изчакаш известно време и ако продължаваш да имаш такива чувства,тогава иди и й кажи

@sinful`girl
    единствения правилен избор от тази ситуация е този...

Пак ви благодаря за съветите.

преживях подобна случка - добър приятел на гаджето ми ми казва че ме обича че е влубен в мен това става в време когато бяхме скарани с моя но приятелят му знаеше че това няма да приключи м/у нас защото знаеше че обичам приятеля си.аз го приемах за мн добар приятел които може да ми даде савет и прочиее но след като ми каза какво изпитва кам мен всичко се промени немога да го гледам сас същите очи приятелството ни се развали.според мен това ще се получи и при вас но нз решението си е твое трябва да решиш сам.УСПЕХ!!! [-o<

тя ме излъга....

имахме снимки с неиния цифров апарат...бяхме се снимали прегърнати на няколко пъти по плажа разни други работи.... излъга ме...каза, че неината приятелка искала да изтрие своите снимки от апарата и в бързината си изтрила и наще, и то баш тези дето сме били заедно, и най-интересното е, че за да изтриеш една снимка трябва да я избереш, неможе да не я видиш, няма начин на сляпо да триеш снимки ..... даеба....жените са..... нямам думи просто , всеки ме разочарова напоследак... малко са истинските приятели.....

Голям фен
    Ами,кофти ситуация.Аз на твое място бих отишла да звема снимките и да я поканя да излезнеме на разходка в някой парк,а ако не може на момента друг ден.И там да и призная всичко.От опит глава не боли.Може пък това да се окаже най-щастливия ти ден и да се получи нещо .
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    София
    Аз бих се пробвал, иначе бих съжалявал. А и връзка, която няколко пъти са късали и подновявали няма реален шанс, абсолютно съм сигурен в това.
    А относно цифровия фотоапарат....работил съм с десетина различни модели и всички имат опция " Erase All " , демек изтрива всички снимки накуп без да се налага една по една да ги избираш...такаче освен ако този не е някакъв много долнопробен вероятно не те е излъгала. Мятай се с главата напред пък каквото стане, иначе повече ще съжаляваш и ще се чудиш какво е можело да бъде
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

ама тя не е изтрила всички снимки има останали от плажа ама сме по отделно,а не заедно, тв'а говори, че не иска приятеля и да ги види... и тя не ме лъже за пръв път ...
    поканих я за рождения си ден - излезе с тъпо оправдание, че неможела да доида, даже после измисли друго...
    поканих я на балът ми - тя разбрала ,че бил в следвашата неделя когато бил и неиния, аз много добре помня, че като и звъннах в четвъртък (3 дена преди неделя, моя бал) и казах "свободна ли си тази неделя...тя: за какво.. и т.н." после се оказа, че ме била разбрала погрешно ................. въобще си сменям отношението към нея натрупа достатъчно черни точки... къф е смисъла да се пробвам, освен заради няколко въчери с нея ... ? и после..чао чао

Мега фен Аватара на koalka
    При това положение си прав....

Голям фен
    Град
    JiMiTo...след като така е изтрила снимките и така кофти те е излъгала,значи не мисля,че си заслужава да й казваш каквото и да било...оставате си на фазата приятели и нищо повече

am kaji i.az sam momi4e bih bila trognata ako nqkoi mi priznae obi4ta si)))))))))))))
    {{{IskbM S1 tE MilYyY}}}

Град
    София
    При тва положение си прав, да
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    понякога приятелството наистина се превъща в любов... както при мен но зависи много от хората и обстоятелствата
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]понякога приятелството наистина се превъща в любов... както при мен но зависи много от хората и обстоятелствата
    Зависи и от колко време ви е приятелството С най-добрият ми приятел сме отрасли заедно,т.е знаеме се от 18 години и между нас никога нищо не може да стане,защото аз го чуствам като брат и той мене като сестра За тва много е важно от колко време сте приятели и колко сте близки

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]понякога приятелството наистина се превъща в любов... както при мен но зависи много от хората и обстоятелствата
    Зависи и от колко време ви е приятелството С най-добрият ми приятел сме отрасли заедно,т.е знаеме се от 18 години и между нас никога нищо не може да стане,защото аз го чуствам като брат и той мене като сестра За тва много е важно от колко време сте приятели и колко сте близки
    затова казах, че зависи от хората и обстоятелствата!
    иначе с приятеля ми бяхме в един клас 4 години, от 9ти до 12ти
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Супер фен

Re: Довежда ли до любов едно приятелство..

Или поне в моя случаи аз пак ще съм нещастника. Здравейте на всички. Когато ми потрябва важен съвет се сещам почти винаги за това място едно време бях много редовен ,но да мина към темата.

Аз съм абитюрент. Преди няколко дни ми мина балната вечер, мина и екскурзията, която беше планирана с класа ми за бала. там обаче се случи, нещо което не бях планирал . Аз уча в град на близо 70 км далече от родния ми град. Имам приятели и в двата града. На екскурзията на морето последната вечер доидоха абитюренти от родния ми град, естественно имах и познати сред тях, включително и една много добра приятелка, знам се с нея от около 2-3 години. И естественно звъннах й за да се видиме, защото и бях обещал. Видяхме се, поразходихме се из плажа, върнахме се до неиния хотел за да вземе апарата да си направиме някоя друга снимка, просто си изкарахме много хубави 2-3 часа. Сутринта се уговорихме да си направиме разходка по плажа даже. и това се стана. Но след като се разделихме, след като доиде време аз да си тръгвам осетих нещо, осетих ,че пак се бях влюбил....
    Ще кажете добре какво толкова лошо има ? Да ама... едно, че тя си има приятел, а другото което е по странно в случая тя ми е казвала много пъти, че аз съм и като слабост, че ме обича и ,че като ме види и се стопля от вътре всичко, но ме има просто като приятел, и за това не съм й обръщал особенно внимания ,но този път просто незнам как се случи...
    Това което ме мъчи сега е дали да си излея пред нея сърцето, за което предполагам ще й стане гадно ,защото ще я карам да избирам между мен и сегашния и приятел и може да си развалим приятелството, или просто да си поискам снимките ,които си направихме на морето да си намеря някаква тъпа причина ,за да се скарам с нея и да се опитам да я забравя по лесно, за да не застана между нея и приятеля й , за да не я наранявам излишно....

от няколко дена това ми е от вътре и ме дълбае много гадно ...даите съветче моля ви... много ми е объркано в главата в момента
    В края на краищата просто и кажи!Каквото и да се случи ти вече не я чувстваш само като приятелка...УСПЕХ!

Guest
    кажи й бе глупчо...най-много да ти откаже,поне няма да съжеляваш след време ...

Пък аз си мисля че след като тя ходи с това момче от толкова дълго време и ако ти си добър приятел както казваш не би допуснал грешката да си изливаш чувствата.Нима щастието на приятелите не е над твоето спокоествие!
    Ако...те скъсат ти си на ход...,но да разваляш отношенията м/у тях..си е предателство,а не искрено ПРИЯТЕЛСТВО!
    Представи си как би се почувствал ти , ако някой на теб това ти направи!ПРЕДИ ДА ДЕЙСТВАШ ...брой до 10...!Успех

Guest
    Ти си нещастника.Ти като видиш някой твой приятел да ти се стопля всичко отвътре?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти си нещастника.Ти като видиш някой твой приятел да ти се стопля всичко отвътре?
    Вярно е, в случая аз съм нещастника, и като видя някой приятел не ми се стопля всичко от вътре, чак такава тръпка не изпитвам към приятелите си. Виж сега, ако е някое момиче към което имам чувства ,тогава може...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си