- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета: Кога за пръв път се обръснахте?
На каква възраст е нормално да се обръснат космите отдолу? Аз съм на 13 и вече имам доста косми и се чудя дали да го направя. Страх ме е че може да се порежа. Има ли някакви специални бръсначки за там?
Ами нормално за прав път е когато наитина има6 окосмяване няма време за това![]()
Явно никой не иска да помогне със съвет, а какъв е смисъла на този форум тогава?
Това е форум за секс, а въпросът ти няма нищо общо със секс.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
ми може да ги обръснеш с пияна за мноу чуствителна или ленти които са предназначени за тези места !! В краен случаи ползваи самобрасначка .![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
Bibke nqma opasnost da se porejesh no dobre se brasni kogato zapo4ne poloviqt ti jivot zashtoto sega nqma smsial spored men
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Можеш с пяна за чувствителна кожа и самобръсначка,но тогава ше трябва редовно да почнеш да се бръснеш,защото косъмчетата ще растат сравнително по-бързо!Но може и с депилаторен крем! =))
Първоначално написано от jjjjjj6363
Хех защо тогава? Аз се обръснах някъде на нейната възраст без да водя полов живот .. просто повече ме кефи ;)
Ами попринцип аз на 14 си ги махнах,защото просто не се понасям с окосмяване кадето и да еИначе аз със бръсначка ги махам,но теб ако те е страх от порязването пробвай с коло-маска
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ami az sam na 14 i si gi maham ot 2 godini
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
emi az sa obrysnah na 12 godini za pryv pyt... s brysna4ka..sega syshto s brasna4ka..s drygo ne sam probvala osven s nqkyf si krem ama nqmashe efekt..![]()
Като не ви харесва окосмяване тогава що имате мустаци бе...?
nema stra6no q se obrasni i ela pri men i 6te ti kaja dali e hubavo ako tee strah dai az 4e te obrasnem nema da te poreja spoko ako iska6 hodi na kozmetik tam 6te ti gi mahnat s lazar za cql jovot ama 6te ti izleze skapi4ko
Мани се бе, негър смешен! И сега поздрав за мсички - Хората От Гетото От Люлиииин!Първоначално написано от D M X
![]()
До Бибка - бръсни се, да не ти пука. Така е по-добре и за теб и за околните - ако отидеш това лято на море, например - няма вързка с воденето на полов живот!![]()
obrusni se nqma da se poreje6 ako si vnimatelna![]()
OB!4AM T3, SUBL!4A! S3!!!
Ела аз да те обръсна...
...Малееееееееее ако знаеш къв епилатор имам.
Първоначално написано от Deni4ka93
![]()
![]()
![]()
Light The Universe
axaxx verno li go e reznalaПървоначално написано от Deni4ka93
![]()
![]()
![]()
p.s. po temata davai spox nema stra6no ne vsi4ki sa balami axaxx![]()
![]()
po-priatno 6te ti e na teb
![]()
Какви косми имате на 12 бе? Аз на 12 имах 3 косъма на кръст, а смея да твърдя, че се развих доста рано. когато решиш-тогава го направи. това е твоето тяло и ти сама решаваш за него.
Tq kwo e brusnala na klitora pyk ...Първоначално написано от Deni4ka93
Пак на тая възраст, но не съм ги бръснала-направих си кола-маска. Ако те е страх от порязване пробвай с кремчета.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
emi az si gi mahnah kosmite na 12 s epilator i ne bole6e koi znae kolko
uff s epilator boli davai s brasna4a ako ne zemi si trion![]()
ili ot elektri4eskite reza4ki i s teh stava i ne boli moje da si rezne6 malko klitora ma kvo tolkova?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Има нова мода наречена КОСМАК - При нея дрехи не са ти нужни, само естественото окосмение, а именно - бакенбардите се свързват с космите в носа, който пък са свързани с мустака, който е свързан с космите в ушите, които са свързани с космите под мишниците,а те са свързани с косата, а тя е свързана с интимното окосмение, а то да не повярвяш е свързано с космите по краката и така не се нуждаете от дрехи!!!!