- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кво значи лоша целувка?
Добре де можете ли да ми обясните кво значи някой да не може да се целува добре....досега съм се целувала но само с две момчета и нз те ли са се целували добре или просто не мога да преценя кво е някой да се целува зле.Кво праи тоя който не мой да се целуваНе си върти езика добре ли,или отделя много слюнка.......
Обяснете ми....кво е за вас някой да не се целува добре?
а кво значи да се целува зле?
дам а също така и да почне да те лигави...пфуПървоначално написано от Deni4ka93
![]()
e kakvo kato te uhape be...moq priqtel stra6no mnogo se vuzbujda kato go uhapq ama leko
a ako ne moje da se celuva 6te povtarq edni i su6ti dvijeniq s ezika 6te se durji kato durvo
ami...tva s otdelqneto na slunka...imam edin fr,koito 4esti4ko pregla6ta i ako se celuvam s nego 6te me oligavi li?
искам да ми полигавите и на мене малко![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Ебахти глупостите дето написахте и двамата. На някой/я им харесват да ги лигавят и т.н. , и не мисля че има такова понятие лоша целувка..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
напротив Adwokat има токива понятия-добра е целувката която те кара да изпиташ удовалствие,която те кара да полетиш от кеф.....а лошата е такава от която въобще не изпитваш удоволствие...то нали все пак това е целта на целувките-да доставят удоволствиеПървоначално написано от Adwokat
Е хубу де кой/я ще тръгни да се целува с някой/я който/я не му харсва? Все пак всички целувки с любимия човек трябва да те карат да полетиш от кеф.. а не че да не изпитваш нищо...Първоначално написано от Sh@d0w
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И аз съм на мнението ,че няма лоша целувка.
Има безразлична целувка на сила , но пък лоша що за простии бе хора?!
Не всеки може да се целува по филмите всички сме индивидуални всеки се целува според възможностите както му идва отвътре.
Една целувка щом е споделена между двама човека , които се обичат то тя ще е незаменима това е !
И аз имах това напредвид.Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Tva deto az go moga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oh boji4ko ma vie ne6u se poburkahte tuka temi ot sorta na ''pupki po h*q,malki cici,celulit,analen fisting...ne moga d ase celuvam,kak da e celuvam,lo6a celuvka...''i kup takia malee....
![]()
P.S po temata nqma lo6a celuvka ima nejelana celuvka pf..![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
лоша означва твърда!!!мн е кофти да целунеш момиче с не много опит или да не се е целувала от сума време супер твърдо е и тъпо....Първоначално написано от Анонимко
![]()
(безчуственно де...) :P
използвай ръцете си ...прегърни я ....
има някой дет ръчичките отзад,езичето в устенцата и после кой от каде е ...![]()
Според мен за всеки "лошата селувка" е различна..зависи според личните предпочитания. Аз съм имала една лоша целувка до сега и не ми хареса това, че момчето не си отпусна езика, а му беше някакси вдървенПървоначално написано от Анонимко
Но пак казвам..всеки си има вкус и предпочитания
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
...следователно дори и да не са се целували никога пак ще полетят в облаците. след като за вас има лоша целувка значи не се целувате с човeк който обичате.Първоначално написано от MG-X-Power
лошооо...
:P
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Според мен както казаха и други лоша целувка Няма!Просто всеки се целува различно и за това стиловете трябва да се напаснат![]()
Първоначално написано от GiRo
i ko kaza sq ? nishto.
ела и ще ти демнострирам....дано си фПървоначално написано от Adwokat
![]()
чети внимателно....оффф кфо ли обяснявам...
Първоначално написано от GiRo
kato mi gledash nick-a dali sum F?![]()
seki si ima svoe mnenie za edni celuvkata ot edno i su6to mom4e e dobra a za dr lo6a seki si precenqva dali mu haresva dali ose6ta s kakva sladost e tazi celuvka dali e po specifi4na i t.n.
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
spored men nqma lo6a celuwka... wseki si ima swoi na4in na celuwane i na nqkoi im hareswa na drugi ne zawisi si ot 4oweka ...
KakWo Li Si PoJeLaWat ZweZdIte KaTo WIdqT PaDq6tI HoRA?