.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    iaka sliva
    Guest

mnogo e vajno pls help me

вчера без да искам видях наще да правят секс и сега не мога да ги погледна,те не знаят,че ги видях какво да правя

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    че кво толкова срамно има....ае дай сега вече да не си говорите като си ги видяла оф деца деца

ми ко толкос и те са хора..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Ibiza

Re: mnogo e vajno pls help me

Цитирай Първоначално написано от iaka sliva
    вчера без да искам видях наще да правят секс и сега не мога да ги погледна,те не знаят,че ги видях какво да правя
    как кво да праиш бе ?! иди в ъгъла и почни да ревеш
    момче съм бе!

iaka sliva
    Guest
    неловко ми е

неловко ми е
    Ще отмине споко
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

nema ni6to sramno.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    axxaxaxa e goliama rabota i te sa hora,i te si imat nujdi Ti kak misli6 4e si se poiavila,6tarkela te e donesal moje bi niama ot kvo da ti e neudobno,pravi se na udarena,4e ni6to ne si vidiala i vs 6e e tok i jica

Човешки нужди бе мойто момиче няма нищо срамно сексът не е табу.Какво като си ги видяла?ДАй пък когато хората направят децата си и те като пораснат да спрат да правят секс няма начин нагона трябва да се задоволява!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Guest
    неловко ми е
    По-кофти щеше да ти бъде, ако не правеха! Така поне можеш да си спокойна, че докато го правят все още редовно - няма да се разделят. С извинение, но не само ти имаш "слива", нали iaka sliva? Майка ти също, така, чеее...

неловко ми е
    Няма нищо неловко в това и те са хора и те имат своите нужди и трябва да си ги задоволяват.Надявам се ,че и ти правиш секс и знаеш как е така ,че се постави на тяхното място!

п.с госте не е вярно това , което казваш.може да са на ръба на брачна криза,но пак да правят секс просто не са имунизирани като го правят не се познава по секса дали дадена двойка се разбира или не познава се по уважението по това как единия се отнася към другия !

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на koalka
    Еее, какво от това?Нормално е, и те са хора.Ще ти мине.

все едно като пикая да не мога да го погледна...

Супер фен Аватара на bEbsI
    Епа родители са ти..НОРМАЛНО е да си задоволяват нуждите.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

fe6an_18m
    Guest
    Zna4i imam sa6tiq problem. Predi nqkolko godini se naloji da no6tuvame v edni poznati, i ni slojiha trimata-az maika i tatko v edna staq.Te bqha legnali zaedno a az na drugoto leglo
    Zaspahme burzo..si4ko normalno...no sled nqkolko 4asa se sabudih 6toto qko mi se pikae6e be6e tamno i se 4uva6e kak na6te se natiskat na legloto.be6e mi ujasno, bqh buden a te neznaeha i za kapak mi se pikae6e adski mnogo i nqma kak da stana ot legloto
    gorkiq az na sutrinta me be6e sram da gi gledam,a te dori neznaqt
    se pak tva be6e mnogo odavna 2001 godina,bqh malak no razbirah

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    em,slivke,takav e jivota,ko da se prai!te ako ne bqha se .... nema6e da te ima.verno 4e e gadno da vidi6 to4no roditelite si,no po-dobre si zatvori o4ite iiiiiiii.......awe i ti 6te go pravi6 nqkoga(ako ne si) i 6te gi razbere6.sledva6tiq pat stoi dale4 ot spalnqta im
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    след 2-3дена няма да помниш,докато пак не ги фанеш де ... а пък след още време няма да ти прави впечетление и ще ги разбираш ....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз ако видя мама и тате да правят секс ще се радвам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз ако видя мама и тате да правят секс ще се радвам!
    разведени ли са ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не,ама са на по 53.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си