.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    usmivki
    Guest

Как да е заговоря?

В едно заведение което доста често посещавам,отскоро работи като сервитюрка дъщерята на собствениците.Тя е на около 15-16 години,а аз съм на 17.Много е сладка и взе,че ми хареса.Та се чудя как да е заговоря,как да се запозная с нея и естествено да е покяна на среща след време.Не си го представям как тя идва да ми вземе поръчката и аз да и кажа-може ли да се запознаем.Просто ма е срам някак си,а не познавам човек който е позанава и да ни запознае.Дефакто всичко зависи от мене но не знам какво точно да направя и в кой момент.
    Ако имате съвети казвайте....

Мега фен
    Град
    София
    Еее от кво се притесняваш...
    Просто и кажи `Искам 2 еди кво си-едно эа мен и едно эа теб`
    [size=7][b][u]fosse cos

Като се запознаете и казваш "Свободна ли си тая вечер за по някое друго приятелско питие?" Не вярвам да откаже, освен ако не я привлечеш мъничко физически, а и стига да си няма гадже де.

usmivki.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Като се запознаете и казваш "Свободна ли си тая вечер за по някое друго приятелско питие?" Не вярвам да откаже, освен ако не я привлечеш мъничко физически, а и стига да си няма гадже де.
    Целта е да се запозная с първо с нея,после ще събера смелост да е поканя на кафенце,на среща.Просто тя ми сервира кафето и ми е неудобно докато ми сервира да и кажа-може ли да се запознаем?
    Ах пустият срам

Град
    на плажа =)
    Ima6e edna reklama na MC Donald's "Moje li dva 4iizburgera? A dva maktosta? a telefonniq ti nomer? " ama mackata ne mu go dade v reklamata ...

po temata : ne e tolkova trudno da q zagovori6 .. i zapomni !!! Vsi4ko koeto si izmislil da i kaje6 kodato otide6 tam 6te se izpari ot glavata ti !!! zakon na Murphy ... No tova e hubavo za6toto 6te bade6 sebe si i 6te deistva6 spontanno

usmivki
    Guest
    Значи после като отида с един приятел на кафе и тя дойде да ни вземе поръчката да е питам директно-може ли да се запознаем?Или трябва да вмъкна и нещо друго,че не искам да ме изгледа като идиот.

Цитирай Първоначално написано от usmivki.
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Целта е да се запозная с първо с нея,после ще събера смелост да е поканя на кафенце,на среща.Просто тя ми сервира кафето и ми е неудобно докато ми сервира да и кажа-може ли да се запознаем?
    Ах пустият срам
    Значи после като отида с един приятел на кафе и тя дойде да ни вземе поръчката да е питам директно-може ли да се запознаем?Или трябва да вмъкна и нещо друго,че не искам да ме изгледа като идиот.
    Можеш беее, как да не можеш ... еххх .... начии

Щом ти казвам, значи можеш. Ти от тва повтаряне, не мога , не мога , не мога, само си го втълпяваш.

Просто докато ти сервира кафето я помоли учтиво "Извинявай, но как се казваш?" И тя като ти отговори, ти и кажи своето име и в зависимост вече, ако тя ти каже "Приятно ми е." , ти и отговори "Не, удоволствието е мое", а ако тя не каже, просто и кажи "Приятно ми е" и й се усмихни. И ако хойш там секи ден, просто я питай за различни неща. За кфо работи, да не би да иска да ходи на море, на балкан, на екскурзия .... действай батко, ти го можеш :>>> Ще видиш, че като се прибереш, неа да моеш да свалиш ухилената си физиономия от лицето в продължение на 24ч.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от usmivki
    usmihni i se nqkolko pati i tq moje sama da doide i da kaje " 6te iskate li i o6te ne6to ? " togava 6te kaje6 " da telefona ti "

nee tva gornoto.. bazikam se ... mi davai smelo !!! vse pak ako stane nqkoi gaf... 6te smeni6 kafeto ..

Мега фен Аватара на koalka
    Защо да не й го кажеш директно? И да я заговориш изведнъж, ще й стане ясно, че искаш да се запознаете, така че все едно.

Град
    Е отсреща
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еее от кво се притесняваш...
    Просто и кажи `Искам 2 еди кво си-едно эа мен и едно эа теб`
    от всичките ви постове това одобрявам най-много

Хм....-Искам една кола и бла-бла...и телефонния ти номер...не ме кефи ама е ефективно...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Кураж!Бъди по-смел.Ти си момче и няма никакъв проблем да направиш първата крачка.Не вярвам,че нещо може да се скапе.Просто я заговори.Се пак си на 17.По-смело и напред.Успехчета :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

usmivki
    Guest
    Благодаря ви за мненията,наистина ми вдъхнахте кураж.Благодаря ви.

Просто и го кажи директно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

"Една Кола и сервитьорката да е гола"

Не гарантирам положителен ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си