Цитирай Първоначално написано от usmivki.
Цитирай Първоначално написано от BAYO
Като се запознаете и казваш "Свободна ли си тая вечер за по някое друго приятелско питие?" Не вярвам да откаже, освен ако не я привлечеш мъничко физически, а и стига да си няма гадже де.
Целта е да се запозная с първо с нея,после ще събера смелост да е поканя на кафенце,на среща.Просто тя ми сервира кафето и ми е неудобно докато ми сервира да и кажа-може ли да се запознаем?
Ах пустият срам
Значи после като отида с един приятел на кафе и тя дойде да ни вземе поръчката да е питам директно-може ли да се запознаем?Или трябва да вмъкна и нещо друго,че не искам да ме изгледа като идиот.
Можеш беее, как да не можеш ... еххх .... начии

Щом ти казвам, значи можеш. Ти от тва повтаряне, не мога , не мога , не мога, само си го втълпяваш.

Просто докато ти сервира кафето я помоли учтиво "Извинявай, но как се казваш?" И тя като ти отговори, ти и кажи своето име и в зависимост вече, ако тя ти каже "Приятно ми е." , ти и отговори "Не, удоволствието е мое", а ако тя не каже, просто и кажи "Приятно ми е" и й се усмихни. И ако хойш там секи ден, просто я питай за различни неща. За кфо работи, да не би да иска да ходи на море, на балкан, на екскурзия .... действай батко, ти го можеш :>>> Ще видиш, че като се прибереш, неа да моеш да свалиш ухилената си физиономия от лицето в продължение на 24ч.