.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Kak da otgledam?

Vas2
    Guest

Kak da otgledam?

Kak da si otgledam amfeti? Chuh, che ot nqkakyw hrast se wzimal praha i posle se prerabotwal i stawalo na amfeti... Obache neznam koi e hrasta i kakvo da prawq s praha. Moje li da mi obqsnite?

Повече от фен
    ахеахехахех залужаваш само ад ти се изсмея,ама аре щи обясня, понеже съм добричка ахехах та значи храста ,който се преработва е кока,а не амфети и двете са напълно различни.Както казах-едното(коката) се извлича от храст, а другото(амфета) е боклуджива химия,която се прай ф някфо мръсно мазе от разни субстанции
    ахехах братле успех със намирането,саденето,отглеж дането и преработването...като завършиш процеса може да изскочиш с някфа оферта да провериме материала и как се е развила реколтата

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Re: Kak da otgledam?

Цитирай Първоначално написано от Vas2
    Kak da si otgledam amfeti? Chuh, che ot nqkakyw hrast se wzimal praha i posle se prerabotwal i stawalo na amfeti... Obache neznam koi e hrasta i kakvo da prawq s praha. Moje li da mi obqsnite?
    По-добре си отгледай малко мозък.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D

Цитирай Първоначално написано от bai-brother
    По-добре си отгледай малко мозък.
    =D> =D> =D>
    What you give is what you get!

Как да си отглеждаш?
    Засади си го в саксия,как...
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

pfffff,a we mom4e,ti ot mars li pada6 we?kak mafetite 6e e hrast.kokaina se izvli4a ot hrast.amfetata e napravena ot benzidrin i kup laina.

mn interesno za kakvo ti e t'va ? samo se pravi6 na gazar! pi4 ne stava6 6tom daje neznae6 za kakvo stava vupos puk si trugnal da go otglejda6!!!!
    obi4am si bebeto!!!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))

Ти първо си доотгледай мозъка,после му мисли за амфетите....еййй братче писнало ми е от такива залухари дето само се правят на интересни

Хахахаххахахха
    Ако имаше как да се отгледат амфети, щях бизнес да съм направила вече Знаеш ли каква голяма градина имам и като я насадя цялата....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си