- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми депилатоар? Момче съм!
От няколко месеца премахвам космите на интимните места чрез "Вълшебното бикче!", но само за областта над половия орган. Страх ме е да ползвам бръснача за тестисите и по нежните места!![]()
Решението според мен е депилатоар, но до сега не съм ползвал такъв и бих желал да ми дадете съвет относно закопуването на такъв.
Знам, че има депилатоари за интимните части, но незнам какъв точно трябва да взема и кой е така да се каже "най-нежен"!
Благодаря предварително! \/ \
/
Veet![]()
Neznam kwo strashno ima s tova bik4e...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Дясната ми ръка трепери в следствие на контузия, така че има от какво да ме е страх. Не мислиш ли ?Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
По-точно ?Първоначално написано от beautiful.soul
Ami az purviq put polzvah depilator, po to4no - Elea Body CareAma miri6e gadno, a ottogava polzvam samobrusna4ka.
![]()
(\__/)
(='.'=)
('')*('') - Това е Хасан. Копирайте го в профила си, за да му помогнем да стане баничар !!!
http://mitaka.mybrute.com <- dosta zaribena igra
STREPхем не мирише на гадно,хем върши работа.Обаче има специална серия за бикини зона ( в случая за теб там..такоа
) ии също на VEET има такава серия че даже има и кремче за след депилация да не се изсушава кожата и мирише хубаво
![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
От къде да си купя VEET ?
mi na lunata imashe edna butka tam gi prodavat![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
На Виит са прекалено скъпи, 10 лв. да дадеш и следз 2-3 дни да те боде.Няма смисъл...Купи си на Елеа, той е 2.70 лв. и е хубав.
na veet struva 6.00 leva i mojesh da si go kupish ot vsqka edna kozmetika !
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !