.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: GOLQM PROBLEM

GOLQM PROBLEM
    Guest

GOLQM PROBLEM

Zdr All .....Problema mi e sledniq ... s gadjeto mi naskoro pochnahme da vodime polov jivot ...na neq i na men ni beshe za pruv put ....i vsichko si e OK dokato ne sloja prezervativa ( Durex Extra Safe ) shtom go sloja i erekciqta mi minava i vsichko se provalq....probvahme v sledvashtite dni oshte nqkolko pati no shtom go sloja i vednaga mi minava Ot kakvo moje da se poluchava tozi problem ? PLS Bez bazici 10X predvaritelno!
    P.S Az sum na 17

Град
    BG SOFIA
    Emi tva e mai sus zadurjane we man za tva taka stava za da izdurjash povehce !!!

Durex със директо впръскване ти трябва.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    e dobre de az ne vijdam problem kupi si drug vid prezervativi na durex ili probvai nekvi drugi (no te savetvam ot skupite drugite sa samo za fon)

P.S aide uspeh
    P.S 2 dano da ti stane
    P.S 3 ima6e nekvi novi kaputi deistvai!!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    extra safe ne e za zadurjane B1Zzy a za max sigurnost! perform ili performa nz kak to4no se kazva e za zadurjane !!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    extra safe ne e za zadurjane B1Zzy a za max sigurnost! perform ili performa nz kak to4no se kazva
    бебито или там както ти е смотаното никче, има копче "Промени" - "Edit"
    или си адски тъпа и не можеш да го използваш или искаш повече постове, за да порасне пишлето на приятеля ти.

ПП = ЛАПАЙ
    ПП2 = К У Р А
    ПП3 = ТЪПА
    ПП4 = ПУТКО
    ПП5 = !

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя

Пуснато на: Пет Май 25, 2007 9:00 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

bebito0o написа:
    extra safe ne e za zadurjane B1Zzy a za max sigurnost! perform ili performa nz kak to4no se kazva

или си адски тъпа и не можеш да го използваш или искаш повече постове, за да порасне пишлето на приятеля ти.

ПП = ЛАПАЙ
    ПП2 = "мъжкия полов орган"
    ПП3 = ТЪПА
    ПП4 = ПУТКО
    ПП5 = !

kuf ti e problema we prostako predi da pro4eta tvoito mnenie otnosno mene si redaktirah tfa koeto sum pisala taka 4e zemi porasni malko pfff

P.S omruzna mi ot selqni

Пуснато на: Пет Май 25, 2007 9:00 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

bebito0o написа:

ПП = ЛАПАЙ
    ПП2 = "мъжкия полов орган"
    ПП3 = ТЪПА
    ПП4 = ПУТКО
    ПП5 = !

kuf ti e problema we prostako predi da pro4eta tvoito mnenie otnosno mene si redaktirah tfa koeto sum pisala taka 4e zemi porasni malko pfff

P.S omruzna mi ot selqni
    гражданко, да не си от люлин ?
    селянин може да кажеш на баща си - да отиди на нивата и му кажи, че е селянин

GOLQM PROBLEM
    Guest
    hora stiga ste sporili ...a si kajete mnenieto PLS

Цитирай Първоначално написано от GOLQM PROBLEM
    айде, без да се идиотисвам - има дамски презервативи, ако не са й удобни давай без презерватив ако сте сигурни, че нямате венерически болести

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    da de to trea da gi ima i takiva kato moq ba6ta da sedi nad ba6ta ti i da go bie s kam6ika za da kopa kartofite

i o6te ne6to jiveq v centara zad NDK taka 4e moga da ti kaja samo DUHAI !!i kaji na ba6ta ti 4e ne moje da kopae zemi mu pokaji kak stava

da de to trea da gi ima i takiva kato moq ba6ta da sedi nad ba6ta ti i da go bie s kam6ika za da kopa kartofite

i o6te ne6to jiveq v centara zad NDK taka 4e moga da ti kaja samo DUHAI !!i kaji na ba6ta ti 4e ne moje da kopae zemi mu pokaji kak stava
    еми те най-големите селяни си взимат парцели до НДКТО НА КУЛТУРАТА. и съжалявам, че баща ти копа кРтойти.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ti mai si maloumen a?!!!?!? nie si vzimame parceli ba6ta ti kopa moq mu pla6ta i gotovo si4ki sa dovolni a tfa 4e ima hora kato tebe me ujasqva axax are pi6i na li4no ili te e 6ube

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от slOw
    Цитирай Първоначално написано от GOLQM PROBLEM
    айде, без да се идиотисвам - има дамски презервативи, ако не са й удобни давай без презерватив ако сте сигурни, че нямате венерически болести
    ama i ti golemi saveti dava6... kaf ti e problema nz ama kakto i da e

kam avtora: ima ne malko takiva temi probvai da potarsi6 i smqtam 4e 6e nameri6 nujnite otgovori
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

ti mai si maloumen a?!!!?!? nie si vzimame parceli ba6ta ti kopa moq mu pla6ta i gotovo si4ki sa dovolni a tfa 4e ima hora kato tebe me ujasqva axax are pi6i na li4no ili te e 6ube
    и от какво да ме е шубе? от труженичка на 11 ?

Мега фен Аватара на koalka
    Може да е от притеснение, не знам.Кажи на приятелката ти като го сложиш да продължи да ти го масажира.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Смени приятелката си с такава дето слага презерватив и умее и с такъв да ти го вдигне!

Guest

Какво като родителите ти са те оредили с апартамент пред НДК ? Да не си си го купувала сама,че да ми фръцкаш тука ! Добре,все пак да кажем ,че имаш апартамент пред НДК.Можеш ли да програмираш ? Владееш ли 3D Max ? Знаеш ли принципа на невронните клетки ? А невронните мрежи ? Знаеш ли как се прави автономен робот ? Да,ясно ти си просто 1 от "умните" в училище ,който учат безсмислените неща давани в училище .... не ми се фръцкай и зимай книгите да четеш тогава мога да те похваля само ! Успех все пак и не бъди надменна !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си