- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Още не съм го направила....
Здрасти!Аз съм Ани от Бургас съм и съм вече на 17, а още съм девствена!Всичките ми приятелки са го правили , но знам че 1-ят път винаги се помни и мисля че все още не съм открила идеала ми!!! Знам че сега много от вас ще се подиграват но....нищо не мога да направя! Помогнете ми хораа !! На 17 съм имам си приятел от година и половина а сме нямали полови контактиТа той може да ме зареже! Каде се е чуло и видяло девствено момиче наваршило вече съм! Приятелките ми вече сигорно им е писнало да ги питам какво да правя!Макар да не ви познавам ви моля за помощ и мисля че има и савестни хора които няма да ми се подиграят!Предарително БЛАГОДАРЯ на тези хора!
Бургас и морето, това лято ще ти е сефтето.![]()
emi macko nqma lo6o priqtelkite ti sigurno sa ot tezi deto za broika praat sex nqma lo6o 4e si na tolkova i 4e ne si go napravila ima vreme da ne bi jivota da e svar6il?!? ne razbira se togava uspokoi se kato ima6 priqtel prikotkai go i...
P.S samo edno ne razbrah ima6 si priqtel ama toi ne e ideala ti e kak taka???![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
i kakvo kato si na 17 i si o6te devstvena... ima hora koito sa nad 20 daje i ne sa go pravili..Първоначално написано от Анелия:)
ne te savetvam da pribarzva6..napravi go kogato naistina se 4uvstav6 gotova i mnogo go iska6
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Emi shtom imash priatel shto ne go napravish s nego ?![]()
![]()
Какво,за бога му е ЛОШОТО да си девствена![]()
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от bEbsI
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Emi shtom imash priatel shto ne go napravish s nego ?
Ами мисля да го направя не за друго а за да не ме зареже защото мого го обичам!И се пак не се чуствам много готова!Ама ебати на 17 съм бе хораа!Няма да съм задрастена винаги яБлагодаря вие ми дадохте сила
![]()
nedei go pravi samo i samo da go zadarji6... 1vo pogovori s nego po vuprosa... ako naistina te obi4a bi trqqlo da ne te zareje ako misli6 4e ne si gotova o6te za tova...Първоначално написано от Анелия:)
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Tova 4e si devstvena ne te pravi zadrustena. Daje evala ti kazvam momi4e..Първоначално написано от Анелия:)
Evala.. kato znaem 4e ima momi4enca go pravqt na po 13 godinki, poznavam edno na 12 daje.. A ti se oplakvash.Nedei taka. + tova naistina napravi go togava,kogato se 4uvstvash gotova,gotova da zapo4nesh polov jivot.Budi sigurna s koi iskash da e 1-q put.. ako naistina si ubedena v 4uvstvata si go napravi s priqtelq si razbira se.. no toi ako naistina durji na teb i te obi4a shte te iz4aka bez da te napira. (imai go v predivd)
Predpolagam savsem skoro shte reshish da go napravish i ne se pritesnqvai...
Uspeh![]()
Мерси Тесинка!Мисля че наистина ме обича щом за годна и половина не ме е оставил! Така че надявам се да почака още малко!А за вапроса за 12-13 годишните аз тогава сигорно още пред блока съм игарла а като ги гледам сега по кафетатаа съм възмотена че и секс вече не ми се говори на тази тема ужасПървоначално написано от Tesinka
Мерси Тесинка!Мисля че наистина ме обича щом за годна и половина не ме е оставил! Така че надявам се да почака още малко!А за вапроса за 12-13 годишните аз тогава сигорно още пред блока съм игарла а като ги гледам сега по кафетатаа съм възмотена че и секс вече не ми се говори на тази тема ужасПървоначално написано от Tesinka
Въпросът не е на колко си, а дали си готова.
Аз съм на 18 и съм девствена,момчета ще ме зарежете ли?![]()
![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
Еми няма нищо лошо в това да си девствена.Щом си имаш приятел,който обичаш-направи го с него..![]()
Аз не че нещо ,ама само не мога да разбера-момчето колкото и да те обича..ебати година и половина да не му се е доправи секс...нзз.![]()
![]()
ми направи го...
Той за 1 година и половина не те е оставил. повярвай ми-още толкова би те чакал. не го прави заради това. Направи го, защото ТИ го искаш.Първоначално написано от Анелия:)
винаги има две страни,а момчето кфо??!Да праска по цял ден и да я чака години?!?!Наддали му е до чакане...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Ако тя не желае, а той я обича няма да я притиска!
айде сега я разубеждавай пък и ти! пфф... не че има нещо лошо на 17 да си девствена ама пък тя си има гадже и още не го е правила с него!?!? айде стига.Първоначално написано от n1ght_shadow
Анелия , давай смело...щом имаш приятел направи го с него. и щом сте заедно би трябвало да го обичаш поне малко все пак! или поне той да те обича. само бъди уверена че той ще е внимателен, защото ако не си сигурна в това по-добре недей.![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ei eto o6te edno momi4e kato men !!! spok mila kakvo da ti kaja ti obi4a6 li gadjeto si ???? ako da davai ako ne go skusai za6toto spored men nqma smisal da xodi6 s nqkoi koito ne xaresva6
OB!4AM T3, SUBL!4A! S3!!!
Normalno e da ne si go pravila!Zashto trqbva da si kato drugite??Az mislq 4e neshto vytreshno ne ti dava da go napravish.Ako mislish che taka shte zadyrjish priqtela ti se lyjesh.Nedei se podavai na iskushenieto
Първоначално написано от Анелия:)
Това е най-глупавото, което можеш да направиш!!! Не прави секс с него само, за да го задържиш. След като е с теб година и половина и не сте имали полов контакт явно не му е само зе едното ч*кане. Тъй че защо се притесняваш, че ще те зареже? Споменавал ли ти е нещо такова? Намеквал ли е, че ако не се решиш ще те скъса? Направи го, когато наистина се чувстваш готова и го искаш. Сигурна съм, че приятелят ти ще те разбере![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Няма лошо в това, че още не си имала полов контакт. Направи го тогава, когата ТИ самата го искаш, когато си сигурна в човека, с който си!
УСПЕХ!![]()