- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Още не съм го направила....
Ако си девствена вече си зарязана- край никой няма да те погледна пък камо ли да се опита да те отвори, ако съм на твое място ще се самоубияПървоначално написано от anastacia89
![]()
![]()
- базик разбира се .
Относно момичето с темата- браво на тебе, малко момичета познавам които са на 17 а са девтвени- поздравления.
А за безпокоиството ти за секса, направи го когато си готова, а не просто да покажеш на приятелките си че не си задръстена (не казвам че е така-просто давам класически пример).
И сега вече наистина по темата- няма нищо срамно в това да си на 17 и да си девствена![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Успокоих се, докато четях 1вата страница се бях притеснил, че krem4et0, феята на химена няма да се застъпи но на 2ра страница всичко си дойде на мястото![]()
![]()
В днешно време трябва да си горда с тая девственост .... особено на 17, че аз вече се плаша на 13 и се срамуват че са девствени .....![]()
Аре и като се боцнете пиши да кажеш как беше :P :P![]()
![]()
Няма да прибързваш. Най-голямата глупост, която можеш да направиш е да го направиш с човек, който само ще те нарани...![]()
http://gadje.bg
Emi spored men ne e zadyljitelno kato si na 17 da si go napravilaosven tova ako vijda6 ,4e priyatelya ti moje da te zareje zna4i ne si struva da ti e pyrvi.A akogo iska6 napravi go ,za6toto tva ne e mnogo vyarno ,4e pyrviya edva li ne ostava ve4no v glavata ti
![]()
Когато -тогава ! Не го прави само защото другите го правят и си мислиш, че си минала възрастта. Това, че в днешно време го правят на 14 не означава че това е нормално.
Имам въпросче, приятелят ти правил ли е друг път секс? Защото 1 година и половина си е много наистина и ако вече е открил удоволствието на секса не знам колко наистина ще му се чака. Поговори си с него да видиш какво мисли той по въпроса.
.. и какво като си на 17 и не си го правила още... ай ся заради едната любов **** ... стига глупости :P ... ко та зарежи-зарежи,няма да са жениш за него я
. Пречи ли ти нещо като си девствена?Остай ко ти говорят приятелите ти
![]()
Когато го почувстваш, че го искаш, че много го искаш и си сигурна в себе си и в приятеля ти. Това е. Просто е. Най-голямата грешка на повечето момичета е, че гледат приятелките си - къде са го направили, на колко са били и им става кофти като почнат да обсъждат такива работи. Но ти си си "ТИ". ТЕ са за тях си. Тяхна работа е, не твоя. Когато ти решиш, че желаеш приятеля си.. направи го. Вече поне си на възраст и няма да се притесняваш от това, че примерно си малка, защото не си. За всяко нещо си идва момента. Просто ти пожелавам да го усетиш и никога да не съжеляваш.
п.с - и аз бях така - всички пр. вече бяха правили секс и само аз останах. Беше ми странно, но не и кофти. Накрая всичко се обърна - сега те съжеляват, че са го направили на по 14-15 и не с точния човек, а аз се радвам, че съм го направила на 16-17 с точния човек в точния момент.