.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 123
    LiLiToYyY
    Guest

Smqtate li 4e sum ku4ka ?

Na 13 sum i go napraih ! mN mI bEsHiI qKoYy nO sPoDeLiH s DvE fR ....Ednata go prie dobre 6ot i tq ne e defstfena ama puk drugata mi kaza .... ''Ti si ebati ku4kata Lilka . Ne se obijdai taka si e!Sled godini za pari 6e go prai6'' i se skarahme!
    Spored vas 4e sym go napravila sas 17 godi6niq si priqtel a az sum na 13 lo6o li e ? kat ve4e sum 4e 4ustvala gotoa[/i]

Щом си била готова може би не си кучка. Все пак на 13?!?! не ти ли е рано
    ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя.

не не си кучка, даже много късно си го направила, трябваше да го направиш на 9 и половина.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    be malko rani4ko ti e bilo spored mene ama 6tom kazva6 4e si se 4uvstvala gotova nqma da sporq
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Много си малка,та ти си на 13.Аз на 13 си играех с кукли и пред блока.За мен си малка,ти си знаеш.Не съм ти майка за да ти казвам.Вероятно майка ти не ти го е казала на време.Кучка е много силна дума.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Супер фен Аватара на bEbsI
    Всеки човек е готов на различна възраст.Щом мислиш,че си била готова и зряла,за да го направиш,аз определено не виждам прорблема. (и ако не си ме разбрала:Не не си курва..)
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Със сигурно си избързала, но дали си кучка или не -нз.

Guest
    Spored men si p1lna ku4ka!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Smqtate li 4e sum ku4ka ?

Цитирай Първоначално написано от LiLiToYyY
    Na 13 sum i go napraih ! mN mI bEsHiI qKoYy nO sPoDeLiH s DvE fR ....Ednata go prie dobre 6ot i tq ne e defstfena ama puk drugata mi kaza .... ''Ti si ebati ku4kata Lilka . Ne se obijdai taka si e!Sled godini za pari 6e go prai6'' i se skarahme!
    Spored vas 4e sym go napravila sas 17 godi6niq si priqtel a az sum na 13 lo6o li e ? kat ve4e sum 4e 4ustvala gotoa[/i]
    Каква готова си ти бе, драга?
    На 13, а даже не можеш да пишеш!
    Не, не си кучка... кучка не е обида!
    Просто си глупава и малка!
    Ако беше готова, искаше го и тоооолкова много "беши яку" защо ни питаш дали е редно?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    of pisna mi ot tfa ''az na 13 si igraeh s kukli...pred bloka''are molq vi se sveti vodi nenapti napravo pffff

P.S po temata na4i n si ku4ka samo za tfa 4e ste se skarali en te pravi ku4ka we macko ku4ka si kogato sajalqva6 4e si go napravila i prodaljava6 da go pravi6 tfa 4e si go napravila na 13 golqma rabota 6tom ti e bilo hubavo
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

ku4ka ili ne
    Guest

:P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Spored men si p1lna ku4ka!
    Gost pove4e sa na drugo mnenie tak a4e fuck off milo0

13.. рано ти е,но поне ти е било кеф..=> това не те прави кучка...няма място за притеснения
    само не превръщай секса в навик и рутина ,защото всеки път трябва да се прави с удоволствие аре умната и винаги с презерварив !!!
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Град
    somewhere over the rainbow...
    според мене ти не си ку4ка ами си мн пове4е от тва !!! и наистина след няколко години 6е го праи6 за пари тва на магистралата!!и никой не може да ме разубеди в това мнение

Guest
    Не знам кфа си ама 17годишният ти приятел има сериозен проблем...

Повече от фен
    ахеаххе тва ,че ше го прай за пари когато порасне е плоско изказване и доста крайно.Недейте така.

Щом си стигнала да пишеш във форум и да питаш ,не си била достатъчно зряла ,за да го направиш и след това да не те ебе.Ма все пак си е твое решение.Просто си още зелена ...нз , не мога да те съдя,нито да ти казвам дали си кучка или не,макар че според мен си постъпила тъпо.И да-наистина е нормално да си играем с куклите в тая възраст или поне да не ни интересуват тези неща.Най-малкото не е нормално на 13 години мозъкът ти да се затормозява с това,има много по интересни неща,които трябва да откриеш във тази възраст и да изживееш свободните си и детски години ... Иначе ше си от масата пъпчиви пубери,които пускат теми: 'възможно ли е да съм бременна след като ми свърши в устата' и някфи е такива.За това не заслужавате да праите секс на такава възраст ,щото сте си направо...тъпи .Ти нямаш абсолютно никва идея кво си направила и каква е същността на това нещо,нито защо си го напраила и тн....така че сама си отговори на този въпрос, който ни задаваш !

de daznam dali si na ku4ka ama ne si li malko malka ma kakto iska6 de kvi sa tia gluposti za magistralata beee ne e viarno ti moje da go napravi6 i na 20 i sled edna godina da ide6 na magistralata zavisi kolko akal ima6 v tikvata aide 4ao i umnata
    nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!

Град
    Пловдив
    както каза bebito0o , айде стига с това аз на 12 или на 13 си играх с куклите пред блока... кой нормален на такива години ше си играе... светът се развива се пак...
    а сега по темата .. не си кучка, но ти е рано. пък и той е 4 години по-голям... не можеш на 13 да се чувстваш готова защото не си! колкото и да го искаш и колкото и да му вярваш просто ти е прекалено рано защото ако все пак се случи някой фал ше си биеш главата в гредата после.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Az vikam zada nese ma4at v takiva vaposi napravo akto se rodar i da gi deflorirat pisnami ot neorientirani 6matki ne nesi sigurna 4e nesi i idva6 nas da pita6.

Супер фен
    ti ne si ku4ka ti si kupva

Ne si kuchka , no si kurva.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest

Re: Smqtate li 4e sum ku4ka ?

Цитирай Първоначално написано от LiLiToYyY
    oswen da ti kaja :
    1.4e syper typo pi6e6
    2.e kwo kato ti si na 13 a priqtelq ti e na 17?(i moq e na tolkowa)
    3.na 13 spored men nikoe momi4e ne e gotowo psihi4eski...a da ne goworim za fizi4eski...towa e super glupawo polowinata momi4eta ot toq forum se hwalqt 4e sa spali s mom4e na 11 12 ili 13 4e koe mu e za hwalene?sexa idwa zaedno s liubowta...twa e moq sywet..spored men priqtelkata ti qsno si ti go e kazala i e bila prawa...

Guest
    Изобщо осъзнаваш ли какво си направила на тази възраст????? Та ти едва си 7-ми 8-ми клас(максимум)! Извинявай много ама такива като теб много хора наричат "Малки Курвентии"

Град
    varna
    abe moito sased4e go napravi na 13 s1s togava6niq si priqtel. posle se razdeliha i sega ne moje6 da q spre6. dosta narod i se izredi. ne iskam da te pla6a ama tova si e istinata.na 13 dori ne os1znava6 kakvo pravi6, i si misli6 4e sveta e v krakata ti. az kato bqh na tolkova o6te igraeh na krienica pred bloka.......

Сега не си кучка...а за по-нататък един господ знае

gluposti ne se pritesnqvai nqma ni6to tva da ne te pla6i tva e samo mnenieto na 1 4ovek i ni6ot pove4e !!
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си