- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Smqtate li 4e sum ku4ka ?
Na 13 sum i go napraih ! mN mI bEsHiI qKoYy nO sPoDeLiH s DvE fR ....Ednata go prie dobre 6ot i tq ne e defstfena ama puk drugata mi kaza .... ''Ti si ebati ku4kata Lilka . Ne se obijdai taka si e!Sled godini za pari 6e go prai6'' i se skarahme!
Spored vas 4e sym go napravila sas 17 godi6niq si priqtel a az sum na 13 lo6o li e ? kat ve4e sum 4e 4ustvala gotoa[/i]
Щом си била готова може би не си кучка. Все пак на 13?!?! не ти ли е рано
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя.
не не си кучка, даже много късно си го направила, трябваше да го направиш на 9 и половина.
be malko rani4ko ti e bilo spored mene ama 6tom kazva6 4e si se 4uvstvala gotova nqma da sporq![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Много си малка,та ти си на 13.Аз на 13 си играех с кукли и пред блока.За мен си малка,ти си знаеш.Не съм ти майка за да ти казвам.Вероятно майка ти не ти го е казала на време.Кучка е много силна дума.
Ебаси 14 години в тоя форум
Всеки човек е готов на различна възраст.Щом мислиш,че си била готова и зряла,за да го направиш,аз определено не виждам прорблема.(и ако не си ме разбрала:Не не си курва..)
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Със сигурно си избързала, но дали си кучка или не -нз.
Spored men si p1lna ku4ka!![]()
Каква готова си ти бе, драга?Първоначално написано от LiLiToYyY
На 13, а даже не можеш да пишеш!
Не, не си кучка... кучка не е обида!
Просто си глупава и малка!
Ако беше готова, искаше го и тоооолкова много "беши яку" защо ни питаш дали е редно?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
of pisna mi ot tfa ''az na 13 si igraeh s kukli...pred bloka''are molq vi se sveti vodi nenapti napravo pffff![]()
P.S po temata na4i n si ku4ka samo za tfa 4e ste se skarali en te pravi ku4ka we macko ku4ka si kogato sajalqva6 4e si go napravila i prodaljava6 da go pravi6 tfa 4e si go napravila na 13 golqma rabota 6tom ti e bilo hubavo![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Gost pove4e sa na drugo mnenie tak a4e fuck off milo0Първоначално написано от Анонимко
![]()
13.. рано ти е,но поне ти е било кеф..=> това не те прави кучка...няма място за притеснения
само не превръщай секса в навик и рутина ,защото всеки път трябва да се прави с удоволствиеаре умната и винаги с презерварив !!!
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
Не знам кфа си ама 17годишният ти приятел има сериозен проблем...
ахеаххе тва ,че ше го прай за пари когато порасне е плоско изказване и доста крайно.Недейте така.
Щом си стигнала да пишеш във форум и да питаш ,не си била достатъчно зряла ,за да го направиш и след това да не те ебе.Ма все пак си е твое решение.Просто си още зелена ...нз , не мога да те съдя,нито да ти казвам дали си кучка или не,макар че според мен си постъпила тъпо.И да-наистина е нормално да си играем с куклите в тая възраст или поне да не ни интересуват тези неща.Най-малкото не е нормално на 13 години мозъкът ти да се затормозява с това,има много по интересни неща,които трябва да откриеш във тази възраст и да изживееш свободните си и детски години ... Иначе ше си от масата пъпчиви пубери,които пускат теми: 'възможно ли е да съм бременна след като ми свърши в устата' и някфи е такива.За това не заслужавате да праите секс на такава възраст ,щото сте си направо...тъпи .Ти нямаш абсолютно никва идея кво си направила и каква е същността на това нещо,нито защо си го напраила и тн....така че сама си отговори на този въпрос, който ни задаваш !
de daznam dali si na ku4ka ama ne si li malko malka ma kakto iska6 de kvi sa tia gluposti za magistralata beee ne e viarno ti moje da go napravi6 i na 20 i sled edna godina da ide6 na magistralata zavisi kolko akal ima6 v tikvata aide 4ao i umnata![]()
![]()
![]()
![]()
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
както каза bebito0o , айде стига с това аз на 12 или на 13 си играх с куклите пред блока... кой нормален на такива години ше си играе... светът се развива се пак...
а сега по темата .. не си кучка, но ти е рано. пък и той е 4 години по-голям...
не можеш на 13 да се чувстваш готова защото не си! колкото и да го искаш и колкото и да му вярваш просто ти е прекалено рано защото ако все пак се случи някой фал ше си биеш главата в гредата после.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Az vikam zada nese ma4at v takiva vaposi napravo akto se rodar i da gi deflorirat pisnami ot neorientirani 6matki ne nesi sigurna 4e nesi i idva6 nas da pita6.
ti ne si ku4ka ti si kupva
Ne si kuchka , no si kurva.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
oswen da ti kaja :Първоначално написано от LiLiToYyY
1.4e syper typo pi6e6
2.e kwo kato ti si na 13 a priqtelq ti e na 17?(i moq e na tolkowa)
3.na 13 spored men nikoe momi4e ne e gotowo psihi4eski...a da ne goworim za fizi4eski...towa e super glupawo polowinata momi4eta ot toq forum se hwalqt 4e sa spali s mom4e na 11 12 ili 13 4e koe mu e za hwalene?sexa idwa zaedno s liubowta...twa e moq sywet..spored men priqtelkata ti qsno si ti go e kazala i e bila prawa...
Изобщо осъзнаваш ли какво си направила на тази възраст????? Та ти едва си 7-ми 8-ми клас(максимум)! Извинявай много ама такива като теб много хора наричат "Малки Курвентии"![]()
![]()
abe moito sased4e go napravi na 13 s1s togava6niq si priqtel. posle se razdeliha i sega ne moje6 da q spre6. dosta narod i se izredi. ne iskam da te pla6a ama tova si e istinata.na 13 dori ne os1znava6 kakvo pravi6, i si misli6 4e sveta e v krakata ti. az kato bqh na tolkova o6te igraeh na krienica pred bloka.......
Сега не си кучка...а за по-нататък един господ знае![]()
gluposti ne se pritesnqvai nqma ni6to tva da ne te pla6i tva e samo mnenieto na 1 4ovek i ni6ot pove4e !!![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!