.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 123
    mn zle si naprawila super typo e towa ... mn si malka i ne znae6 kwo 6te stane... wsi4ko se zapo4wa ot towa 4e si mili6 4e 17 godi6niq ti fr te obi4a i taka... spored men ne e dobre..
    KakWo Li Si PoJeLaWat ZweZdIte KaTo WIdqT PaDq6tI HoRA?

Guest

Re: Smqtate li 4e sum ku4ka ?

Цитирай Първоначално написано от LiLiToYyY
    Na 13 sum i go napraih ! mN mI bEsHiI qKoYy nO sPoDeLiH s DvE fR ....Ednata go prie dobre 6ot i tq ne e defstfena ama puk drugata mi kaza .... ''Ti si ebati ku4kata Lilka . Ne se obijdai taka si e!Sled godini za pari 6e go prai6'' i se skarahme!
    Spored vas 4e sym go napravila sas 17 godi6niq si priqtel a az sum na 13 lo6o li e ? kat ve4e sum 4e 4ustvala gotoa[/i]
    Gotova ? Haide pyrvo se nau4i da pi6e6 pravilen balgarski, a posle hodi pi6i dali si ku4ka,kurva ili neznam si kakva! Spored men li4no si vse o6te malka za sex, ta ti si samo na 13 godini, momi4e!!! Mnogo hora v bg si propilqvat detskite godini kato iskat da porasvat tvarde rano! Zna4i se 4uvstva6 gotova ? Hahaha ti vaob6te znae6 li kvo e tva a ? Haide bqgai v 4as i si zatvori malko kra4encata i se nau4i da pi6e6 pravilno

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Na 13 sum i go napraih ! mN mI bEsHiI qKoYy nO sPoDeLiH s DvE fR ....Ednata go prie dobre 6ot i tq ne e defstfena ama puk drugata mi kaza .... ''Ti si ebati ku4kata Lilka . Ne se obijdai taka si e!Sled godini za pari 6e go prai6'' i se skarahme!
    Spored vas 4e sym go napravila sas 17 godi6niq si priqtel a az sum na 13 lo6o li e ? kat ve4e sum 4e 4ustvala gotoa[/i]
    Gotova ? Haide pyrvo se nau4i da pi6e6 pravilen balgarski, a posle hodi pi6i dali si ku4ka,k***a ili neznam si kakva! Spored men li4no si vse o6te malka za sex, ta ti si samo na 13 godini, momi4e!!! Mnogo hora v bg si propilqvat detskite godini kato iskat da porasvat tvarde rano! Zna4i se 4uvstva6 gotova ? Hahaha ti vaob6te znae6 li kvo e tva a ? Haide bqgai v 4as i si zatvori malko kra4encata i se nau4i da pi6e6 pravilno
    e twa e stiga si se prawila a wyrwi igrai pred bloka...
    KakWo Li Si PoJeLaWat ZweZdIte KaTo WIdqT PaDq6tI HoRA?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    of pisna mi ot tfa ''az na 13 si igraeh s kukli...pred bloka''are molq vi se sveti vodi nenapti napravo pffff

P.S po temata na4i n si ku4ka samo za tfa 4e ste se skarali en te pravi ku4ka we macko ku4ka si kogato sajalqva6 4e si go napravila i prodaljava6 da go pravi6 tfa 4e si go napravila na 13 golqma rabota 6tom ti e bilo hubavo

Ах, може да не сме ''света вода ненапита'', както ни определяш, но все пак сме си изживели детството.

Ти защо се впрягаш толкова? Да не би да си започнала от 10?

На мен пък ми писна от такива хлапета, които се шляпат яко, а всъщност биха се замислили на въпроса дали пишкат и раждат от една и съща дупка.
    На същите трябва да обяснявам по 10 пъти на ден, че не се забременява от свирка/анален секс.
    Ай, сиктир!
    Лови куклите и бегай!
    Собственост на Canis_Dirus

never mind
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от anastacia89
    Много си малка,та ти си на 13.Аз на 13 си играех с кукли и пред блока.За мен си малка,ти си знаеш.Не съм ти майка за да ти казвам.Вероятно майка ти не ти го е казала на време.Кучка е много силна дума.
    Кой лъжем с това? всички знаем , че на 13 НЕ сме си играли с кукли , но както и да е..

Цитирай Първоначално написано от never mind
    Цитирай Първоначално написано от anastacia89
    Много си малка,та ти си на 13.Аз на 13 си играех с кукли и пред блока.За мен си малка,ти си знаеш.Не съм ти майка за да ти казвам.Вероятно майка ти не ти го е казала на време.Кучка е много силна дума.
    Кой лъжем с това? всички знаем , че на 13 НЕ сме си играли с кукли , но както и да е..
    e prav si... az si igrax s kolichki..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

кво ? още една малка тъпа курва къв е проблема ? ше порасне ще стане голяма тъпа курва. при всички положения обаче ще бъде тъпа курва. аз не виждам нищо лошо в това.

интересно само докато станеш на 18 да речем.... колко ли сексуални партньори ще имаш.... и тогава като каква ще се водиш?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Според мен 13 години не са подходящи за секс...а за кучка..ммм...не,не си,но не знам какво ще излезе след 2,3 години...
    Всеки случаи е било тъпичко,защото имаш още много години за секс...по добре е на този етап да излизаш с приятелки,да си гледаш уроците и да се забавляваш

Не мога да те съдя и да кажа дали си кучка, или не. Според мен обаче ти е било доста раничко. Може да си мислиш, че си била готова, но действията ти показват съвсем друго. Щом си била готова, защо задаваш въпроси във форума?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

of momi4e az na 13 mai daje ne znaex kvo e sex
    dosta rano si go napravila kuv e smisala taka to sigurno gadjeto ti te e nakaralo no nqma zna4enie a dali si ku4ka mislq 4e ne si no gledai da ne stane6
    OB!4AM T3, SUBL!4A! S3!!!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм

napraih ! mN mI bEsHiI qKoYy nO sPoDeLiH s DvE fR ....Ednata go prie dobre 6ot i tq ne e defstfena ama puk drugata mi kaza .... ''Ti si ebati ku4kata Lilka . Ne se obijdai taka si e!Sled godini za pari 6e go prai6'' kat ve4e sum 4e 4ustvala gotoa[/i]
    Само като гледам това момиче как пише и айде, не смятам че е кучка, ама е доста мъничка още и гледа каките и батковците какво правят... Просто само при тоя "недорасъл" стил на писане ми става ясно, че е още детенце и малка за такива работи. Нз наистина доколко е била готова или желанието е надделяло, но за мен това е извратено на 13-14 години да правят секс децата... Защото са си деца!

дано си се почувствала наистина готова, а не да те е накарал "17-годишния ти приятел"
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    v zadnika ti
    samo 6a kaja 4e si malka za takiva raboti i ni6to drugo

ti si edno ot neq zabludeni momi4enca i dori nz kakvo pravi6! PISNA MI OT VAS NA4I!!! Ima 1000 takiva temi akdeto momi4eta na 13 ili 12 pitat dali sa kurviili ne i t.n! KAK MOJE DA STE TOLKOVA ZABLUDENI BE?! ne se spqhte na4i...priemate sexa kato nqkakvo sastezanie i go pravite,za da stanete po-izvestni v u4ili6te nali?mi tva e...ti si porednata tapa kurva!sajalqvam,no ve4e naisitna se qdosah
    Love is the slowest form of the suiside...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си

.. ''Ti si ebati ku4kata Lilka''...
    Според мен ще е по правилно да беше казала-,,Ти ще станеш ебати и кучката''
    ---По темата-още не си кучка,но определено това те очаква
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ne si kuchka,prosto mnogo ot rano sa te izlygali da prawish sex

6tom si go iskala i si si napravila kefa...ama tova za 4e sled vreme 6te prai6 i sex za pary be6e ebasi tapoto da go kaje tvoita fr...a i spored men ne vsqko momi4e kat go naprai po rani4ko stava kyrva..ako si ima6 mozak v glavata nqma da stane taka...nadqvam se da si ot tiq det imat mozak aide yspeh i da ne ti pyka kvo kazvat
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Бе твойта приятелка е била абсолютно права!Ти си на 13 бе, момиче!Ти още си дете, как ще прайш секс..готова била..дрън-дрън!Не в крайна сметка ти не си кучка, но след време ще станеш една курва!

lilitoy
    Guest
    ne sum kurva

lilitoy
    Guest
    ne sum kurva

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ufff emi kato ne si kvo zadava6 teq vaprosi weeee deteeee

P.S ti si ot oneq malkite pikli koito o6te ne znaqt ot kade se pikae i ot kade se sere weeemale a tragnalo sex da prai bojeee zabludeno pleme uff
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    според мене ти не си ку4ка ами си мн пове4е от тва !!! и наистина след няколко години 6е го праи6 за пари тва на магистралата!!и никой не може да ме разубеди в това мнение
    Епа вие малките сте инати, така си е
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    sofiqqq
    абе кфо ви стаа бе на 13 вече били готови лелеле ............сигорно след 3 години вече 10 годишни ше са пре готови са секс

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    axaxa sled 10 godini 6te badat samotni maiki s 2-3 4aveta v koli4ka(est. cigan4eta) mole6ti se za po visoki detski nadbavki,sociqlni pomo6ti pred kamerite na BTV ,burka6ti po kofite.....

P.S ne si krivete du6ite kazvaite im go napravo kurvencaa tfa vi e bud6teto!!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си