.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 123
    Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    ufff emi kato ne si kvo zadava6 teq vaprosi weeee deteeee

P.S ti si ot oneq malkite pikli koito o6te ne znaqt ot kade se pikae i ot kade se sere weeemale a tragnalo sex da prai bojeee zabludeno pleme uff

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    На мен пък ми писна от такива хлапета, които се шляпат яко, а всъщност биха се замислили на въпроса дали пишкат и раждат от една и съща дупка.
    На същите трябва да обяснявам по 10 пъти на ден, че не се забременява от свирка/анален секс.
    Ай, сиктир!
    Лови куклите и бегай!
    Първо, открийте 10-те разлики.

И второ, ти за много голяма ли се имаш?
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Враца city
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Всеки човек е готов на различна възраст.Щом мислиш,че си била готова и зряла,за да го направиш,аз определено не виждам прорблема. (и ако не си ме разбрала:Не не си курва..)
    Може от вътре много да го е искала ама физически готова едва ли...

Mishka^
    Guest
    Рано ти е ... то и аз съм на 13,но според мен си избързала... по мое мнение нормалната възраст е 15...та да се върнем на темата,дали си кучка го определяш ти,това че си го направила по-рано не те прави такава,ще си ако почнеш да се натискаш на всяко момче и забравиш границата.Внимавай просто някой път да не уцелиш момчето и да станат поразий,ако ме разбираш ...

Душко...предложи на приятеля ти да иде да се прегледа..защото май проблема е в него

Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    според мене ти не си ку4ка ами си мн пове4е от тва !!! и наистина след няколко години 6е го праи6 за пари тва на магистралата!!и никой не може да ме разубеди в това мнение
    По-добре от мен го каза.
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Morpheus
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    според мене ти не си ку4ка ами си мн пове4е от тва !!! и наистина след няколко години 6е го праи6 за пари тва на магистралата!!и никой не може да ме разубеди в това мнение
    По-добре от мен го каза.
    Ама много сте убедени, че ще е така?!

bebito0o, казваш, че си правила свирки на 14, а на нея говориш така!

П.П. Не я защитавам, обаче си е лично и само неин!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Всеки мисли че е готов, дано да си щастлива с твоя приятел но след време ще ти доиде акъла в главата и ще разбереш че си избързала ...но всеки си има право на избор да прави кактото и с когото поиска!
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Форума е направен за да се пише, за да се коментират такива неща, но все пак - сексът на 12,13,14,15 а дори и на 16-годишна възраст си е чисто и просто прибързан. Няма такова нещо като чувствам се готова. Това си е само израз разберете. Сексът носи отговорност - и то много голяма.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз каква съм, че да те съдя?! Прави каквото си искаш и с когото си искаш. Но знай, че щом питаш по форуми значи си психически недорасла за секс, а отделно си и физически неготова. Но все тая. Животът е твой.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    курвоооооооо

bbs
    Guest
    ku4ka si i nema opraviq takava 6e si ostane6 i decata 6e sa ti kutreta

luda_po_nego
    Guest
    Щом си се чувствала готова значи според мен не си кучка но стига да си го искала а да не е било "Ако не спиш с мен няма да ме видиш повече" Защото той все пак е на 17 и си има своите нужди а ти си все още дете-не се сърди.Прави каквото искаш никой не може да те съди но гледай като станеш на 17 да си кат разклопана кофа отзад

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от slOw
    не не си кучка, даже много късно си го направила, трябваше да го направиш на 9 и половина.
    Мамооо как на 9 и половина? Та тя на тая възръст е вече с единия крак в гроба бе...Че тя е готова да се гътва..няма да умира девствена я! Виж на 3-4 годинки тамън навреме...
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Не, не си кучка. Щом си се чувствала готова-окей, щом си го направила-окей, няма лошо. НО ти е рано. И на твое място не бих парадирала с това. И винаги презервативчето, ей

Awe hora q se osaznaite mislite li 4e tq e edinstvenata koqto e na 13 i go e pravila.Sushtnost v dneshno vreme vsichki sa takiva(aide da ne se obijdate po4ti vsichki)na 12-13 i ve4e sa go pravili...Taka 4e mila ne si ku4ka shtoto ima mn takiva kato tebe no spored men e trqbvalo malko da poiz4akash!!!! i vse pak ve4e se e slu4ilo taka 4e nemojem da ti kajem nishto...

$$
    Guest
    hahaha ku4ka meko kazano

ПфФФФ що не вземеш да се гръмнеш?!?!??!?! Дееба и тъпите лапенца.Станала ми на 13 години и решила да се ебе,ми що не се беше изебала още на 10?!?!?!?? ПфФфФФ аре бегай че ми се повдига вече от такива като теб

momi4e ti rano ti e bilo no poneje sum vijdal momi4eta mutanti i sigorno i ti si edna ot tqh det mqsta na 20 godishni
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Guest
    olele gledam i ne vqrvam na ochite si
    ti naqsno li si che momiche na 13 e nai mnogo v 6ti klas, abe ti v shesti klas oshte cicki nqmash. nz ama tva za mene si e chisto iznasilvane na tqlototo, a da i "chustvam se gotova" abe mnoo znaesh ti kakvo e da si gotova, prochela si go nqkude i ti e hrumnalo che shto puk i ti da ne si gotova. ei nakude otiva sveta napravo sum v shok.- momiche na 11 pita kak se praqt svirki, na 13 veche praqt sex, a sigurno na 16 veche she gi e naredila 2-3 chaveta.
    T.T

амиии..има два варианта или мн го оби4аш и си достатъ4но време с него за да го направиш..или си много голяма ку4ка..или по то4но курва е думата..

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Guest
    kurvetini dano i v ada vi ebat

Fuck all y'all!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Samanta Jones
    13.. рано ти е,но поне ти е било кеф..=> това не те прави кучка...няма място за притеснения
    само не превръщай секса в навик и рутина ,защото всеки път трябва да се прави с удоволствие аре умната и винаги с презерварив !!!
    Сам Джоунс ти като че ли си най-адекавтната в тоя форум Дай някакъв контакт - бих искала да си пишем =)

Guest
    бебито , искам да ти кажа че си доста голяма комплексарка , раздаваш го много веща ама по цял ден стоиш пред форумите и се насираш в собствената си тъпотия.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не знам кфа си ама 17годишният ти приятел има сериозен проблем...
    Ахахаха...верно си е треа си много ненормален на 17 да си с 13 годишна..

Не си кучка,но според мен постъпката ти е глупава..Още си много малка..съмнявам се да си била чак толкова "готова" за това,но всеки сам си решава Пък и пред свършен факт..какво да говорим?!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си