- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Smqtate li 4e sum ku4ka ?
Първоначално написано от bebito0o
Първо, открийте 10-те разлики.Първоначално написано от _Cuddly_
И второ, ти за много голяма ли се имаш?![]()
Собственост на Canis_Dirus
Може от вътре много да го е искала ама физически готова едва ли...Първоначално написано от bEbsI
![]()
![]()
Рано ти е ... то и аз съм на 13,но според мен си избързала... по мое мнение нормалната възраст е 15...та да се върнем на темата,дали си кучка го определяш ти,това че си го направила по-рано не те прави такава,ще си ако почнеш да се натискаш на всяко момче и забравиш границата.Внимавай просто някой път да не уцелиш момчето и да станат поразий,ако ме разбираш ...![]()
По-добре от мен го каза.Първоначално написано от kat4enceto
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
Ама много сте убедени, че ще е така?!Първоначално написано от Morpheus
bebito0o, казваш, че си правила свирки на 14, а на нея говориш така!
П.П. Не я защитавам, обаче си е лично и само неин!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Всеки мисли че е готов, дано да си щастлива с твоя приятел но след време ще ти доиде акъла в главата и ще разбереш че си избързала ...но всеки си има право на избор да прави кактото и с когото поиска!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Форума е направен за да се пише, за да се коментират такива неща, но все пак - сексът на 12,13,14,15 а дори и на 16-годишна възраст си е чисто и просто прибързан. Няма такова нещо като чувствам се готова. Това си е само израз разберете. Сексът носи отговорност - и то много голяма.![]()
курвоооооооо![]()
![]()
ku4ka si i nema opraviq takava 6e si ostane6 i decata 6e sa ti kutreta![]()
Щом си се чувствала готова значи според мен не си кучка но стига да си го искала а да не е било "Ако не спиш с мен няма да ме видиш повече" Защото той все пак е на 17 и си има своите нужди а ти си все още дете-не се сърди.Прави каквото искаш никой не може да те съди но гледай като станеш на 17 да си кат разклопана кофа отзад![]()
Мамооо как на 9 и половина? Та тя на тая възръст е вече с единия крак в гроба бе...Че тя е готова да се гътва..няма да умира девствена я!Първоначално написано от slOw
![]()
![]()
Виж на 3-4 годинки тамън навреме...
![]()
![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Не, не си кучка. Щом си се чувствала готова-окей, щом си го направила-окей, няма лошо. НО ти е рано. И на твое място не бих парадирала с това. И винаги презервативчето, ей![]()
Awe hora q se osaznaite mislite li 4e tq e edinstvenata koqto e na 13 i go e pravila.Sushtnost v dneshno vreme vsichki sa takiva(aide da ne se obijdate po4ti vsichki)na 12-13 i ve4e sa go pravili...Taka 4e mila ne si ku4ka shtoto ima mn takiva kato tebe no spored men e trqbvalo malko da poiz4akash!!!!![]()
i vse pak ve4e se e slu4ilo taka 4e nemojem da ti kajem nishto...
hahaha ku4ka meko kazano![]()
ПфФФФ що не вземеш да се гръмнеш?!?!??!?! Дееба и тъпите лапенца.Станала ми на 13 години и решила да се ебе,ми що не се беше изебала още на 10?!?!?!?? ПфФфФФ аре бегай че ми се повдига вече от такива като теб![]()
![]()
momi4e ti rano ti e bilo no poneje sum vijdal momi4eta mutanti i sigorno i ti si edna ot tqh det mqsta na 20 godishni
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
olele gledam i ne vqrvam na ochite si![]()
ti naqsno li si che momiche na 13 e nai mnogo v 6ti klas, abe ti v shesti klas oshte cicki nqmash. nz ama tva za mene si e chisto iznasilvane na tqlototo, a da i "chustvam se gotova" abe mnoo znaesh ti kakvo e da si gotova, prochela si go nqkude i ti e hrumnalo che shto puk i ti da ne si gotova. ei nakude otiva sveta napravo sum v shok.- momiche na 11 pita kak se praqt svirki, na 13 veche praqt sex, a sigurno na 16 veche she gi e naredila 2-3 chaveta.
T.T
амиии..има два варианта или мн го оби4аш и си достатъ4но време с него за да го направиш..или си много голяма ку4ка..или по то4но курва е думата..
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
kurvetini dano i v ada vi ebat![]()
Fuck all y'all!!![]()
![]()
![]()
Сам Джоунс ти като че ли си най-адекавтната в тоя форумПървоначално написано от Samanta Jones
Дай някакъв контакт - бих искала да си пишем =)
бебито , искам да ти кажа че си доста голяма комплексарка , раздаваш го много веща ама по цял ден стоиш пред форумите и се насираш в собствената си тъпотия.
Ахахаха...верно си еПървоначално написано от Анонимко
треа си много ненормален на 17 да си с 13 годишна..
Не си кучка,но според мен постъпката ти е глупава..Още си много малка..съмнявам се да си била чак толкова "готова" за това,но всеки сам си решаваПък и пред свършен факт..какво да говорим?!
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!