- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Smqtate li 4e sum ku4ka ?
Ne be ne si ku4ka ... kakto kazaha po-gore ti si malka i glupava ... 4e to na 13 kakvo da ebesh be to nqma nito dupe nito cici nito ni6to ... Bluskaite se ... hodete s po-golemi puk purvo pitaite maikite si kak se prai seks a ne samo dva puti ruca pruca i gotovo ... ne6tastiq drebni ... mislete kakvo pravite be ... I posle 6to na 15 vi nari4ali kurvi ... mi zamislete se ... toi kazal na onq, 4e te ebal drugiq na drugiq i taka stavat raltite ... ai .... interneta i televiziqta kak razvaliha decata, trebe gi sprat ... i telefonite i djobnite da vi sprat ... basi orgaznite tiinejari ...![]()
... k33p w@lkinG ...
milichkla ne si li malko malka da go pravish shom si bila gotova.... okmila po pravilno e kurva otkolkoto kuchka pfff deca...
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
P.S.Най-хубавият ден - днешния.
da,ku4ka si,sega dovolna li si? tva li iska6e da 4ue6?
![]()
Лилкее, я ми донеси ракията, ма !Първоначално написано от LiLiToYyY
DA!
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
не
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Несмятам, че си кучка но определено е можело да изчакаш няколко годинки, но решението е твое. Така че занапред мисли преди да правиш нещо, за да не се превърнеш в кучка или по - скоро к*рва наистина![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
m da tova koeto si napravila e hubavo vse nqkoga 6te6e da zagubi6 destvenostasi dali sega ili slet 2 gd![]()
: \
/ \
/
![]()
убедне съм че много са те опсували,са мое мнение:Не е лошо че се чукаш (може би рано ма секи си преценява),ама си тъпа кучка щот те чука някаф на 17-я си сметни колко е задръстен за да е интересн пред тебе и да те чука ТЕБ? Таквиа връзки така ми прииждат че повръщам. Не права лощо на тези които се ебат на 12-ма да се ебат с некой 1 аре 2 години по оглем от тех ма ай ситга педофилии и задръстени гъзарчета деба![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...e............a dali si ku4ka: ne. Pro4eti zna4enieto na tazi duma ( dosega si se ebala samo s edin)...no si priburzala! Sega moje da ti izglejda 4e horata tuk ne sa razkreposteni i zvu4a kato mama i tati...ama tav ne e takaProsto sled nqkolko godinki 6te se zamisli6 nad tezi dumi i moje bi 6te sujelqva6 4e ne si iz4akala .Awe hora zakude ste se razburzali s toq sex?! Sexa nqma da vi podmine!!!Jivotut nqma da vi podmine!Osuznaite se! Vsi4ko s vremeto si
![]()
Не знам за теб, ама той не е добре. За мен не е правилно, ама живота си е твой, проваляй си го като искаш.
ami spored men ti e bilo malko rano,no 6tom taka si si precenila nedei da obra6ta6 vnimanie n apriqtelkata si,6tom ne te e razbrala zna4i ne ti e istinska fr.vse pak tova dali sled vreme 6et se ebe6 za pari si zavisi ot samiq 4ovek.
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Kaka 6te e ku4ka kato e spala samo snego?![]()
ne moga da razbera samo kvo te valnuva nie kvo mislim![]()
kakvato se vazpriema6,takava si!
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
.................... Нямам думи на къде отива света................. Миличка на 13?! Толкова късно?! Я стига! На 8 най-късно трябва! Гледай на 7 да си говориш на 'кучко' с госпожата ти! Не се притеснявай, ти не си кучка! Нееееее... никак..... Ти си цъфнала и вързала примадона! Бъдещия секс символ на България!
Сега сериозно... Радвам се, че ти е било приятно, но на нас като четем това не ни е никак 'приятно' да знаем какво се случва с младото поколение... Ти не си психически зряла за такива неща, не можеш да осъзнаеш 5% от това, което се случва около теб, а камоли да разбереш какво си загубила (освен девствеността си, duh), когато си правила секс на 13! Това е пълна идиотщина! Не ти не си кучка, ти просто си глупава! Ако след няколко години се продаваш за пари е тогава си лепни надпис на челото 452635364365654тата млада кучка в България...
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
da be da moje6e da go naprai i v na maika i v korema s brat i sigornoПървоначално написано от slOw
![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
Spored men si glupava...naivna i malka!tva e sega she praish 2 godini neshta za koito posle she sajalqvash i posle malko po-malko she pochne da ti idva akala!tva e!
Ama si mnogo malka![]()
Кучка... Не. Но просто ти е малко рано, но сраналото, станало.. Животът продължава.
Първоначално написано от Deni4ka93
offf 6te te vidim i teb![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
az sum na godinitena tvoq prietel i ot moita gledna to4ka si malka o6te za seks, no kato se zamislq kogato bqh na 13 dosta ot priqtelkite mi po4vaha da pravqt seks ot 12-13 godi6ni tui 4e dori i da si izburzala ne si edinstvenata koqto e po4nala da pravi seks na 13 i ako ti sama ne se priema6 za ku4ka i drugite nqma da te mislqt za takava!!!Първоначално написано от LiLiToYyY
Тъй като много преди мен ти отговориха за каква те смятат , искам да те попитам гордост ли е за теб да те смятат за кучка ?