- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NE ISKAM DA ZVUCHI GNUSNO......
znachi ne iskam da zvuchi gnusno no nqma kak nqma koi da pitam predc maika mi mi e neudopbno neznam zashto0...... sajalqvam za tova koeto shte kaja i znam che mnogo hora shte mi se smeqt otstrani az sum na 14 i ot vaginata mi izliza nqkakvo bqlo ili po tochno prozrachno veshtestvo kakvo e to? neshto neredno li e problem li e kajete da znam ako e da hodq na ginekolog? iskam pomoshta vi speshno
ммм, да това е ферментирала семенна течност![]()
a kakvo shte reche tova ферментирала семенна течност ????? normalno li e ? i ot kakvo se poluchi takaПървоначално написано от slOw
Първоначално написано от Анонимко
![]()
ne go slu4ai nego
dane bi da ima6 bqlo te4enie...ne gi razbiram tes raboti mnogo mnogo![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
mmm pisanke ne se pritesnqvai. Ela pri mene da te lija malko dolu
i 6te se opravi6 milo..mnogo iskam![]()
![]()
Mi dnes chetoh v Cosmopoliten che tova e nqkakva vaginalna technost i e normalno da se otdelq![]()
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
повярва ли ми ??
НЕ ЗНАМ ^_^ (шегувках се най-невинно)
питай някоя мацка тук...
НОРМАЛНО течение при жените,но ако пари,мирише и т.н отиди на гинеколог.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ami da no az pitam vsi4ki i nikoq f ne mi e otgovorila mislq samo mПървоначално написано от slOw
Първоначално написано от slOw
![]()
![]()
![]()
ne dei se 6eguva taka 4e vzeme nekoi da ti poviarva i da se panikiosa
![]()
![]()
ina4e kef da ima
![]()
![]()
![]()
![]()
Правилно си чела...нормално е да се появява около оволацията ако не сърби и не мирише лошо значи няма проблемиПървоначално написано от AngEl4e`Ot`Ada
![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
ne nito sarbi nito miri6e mersi za vnimanieto na vsi4ki vi 4a0Първоначално написано от LilitoO
ne nito sarbi nito miri6e mersi za vnimanieto na vsi4ki vi 4a0Първоначално написано от LilitoO
Щом е прозрачно и няма неприятна миризма не се притеснявай- нормално вагинално течение.Първоначално написано от sexyto:P~
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от slOw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
i na men mi te4e takova bqlo te4enie.. nqkfo bqlo prozra4no e.. i mirishi, no ne mnogo.... i az nz dali e normalno..
щом мирише, но не много, значи явно е бяло течение, но ти не се къпеш често и започва да вуни.Първоначално написано от Анонимко
съжалявам, че го казвам така, ама не трябва да мирише бе.
![]()
взимай си от онези кърпички за интимните части или пък всекидневни превръзки / и ги сменяй често \
/
/ . иначе е напълно нормално да излиза такава течност / ако не пари и не мирише много силно / . и все пак имайте малко смелост и питайте майките си. те анли са за тва / освен да дават парички/ . споко и късмет. ай...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Абе хора вие наред ли сте?Как се сети да питаш за това във форум,а не маика си или лекар или...?Иначе си е бялото течение,друго няма кво да е![]()
mi spoka niama ni66to i az go imam predi da mi doide spoko govori s maikati kak taka ti e neudobno nali ti e maika kasmet 4ao![]()
![]()
![]()
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
Tova si e normalno spox![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
bqlo te4enie poqvqva se obilno predi cikulne6to normalno e ne se pritesnqvai!!
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
tova e vaginalna te4nost i e normalno da se otdelq...nqma ni6to neredno...
За света може да си един, но за някого ти си света!
Споко нормално си е ама питаи маика ти тя ще ти обясни за какво става въпрос![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
mislq 4e minalata godina v 6 klas bi trqbvalo da e idvala jena zada vi gi govori tezi ne6ta..za cikul,te4eniq i takiva jenski raboti...tova te4enie 6tom e prozra4no dokolkot razbrah ne e opasno,no kakto nqkoi spomena-ako pari,miri6e,ima nqkakuv jultenikav ili tam zelenikuv cvqt,tova moje da e simptom za nqkakvo zabolqvane,taka 4e ne se pritesnqvai ot maika ti tq e 4oveka s koito oji6 da govori6 nai-otkrito ,za6toto 1 fr ne moji da ti pomogni kolkoto maika ti...![]()