Хора, съжалявам предварително, че ви занимавам малко с глупости, но много искам да чуя повечко мнения.. Миналата година един от моя клас ме сваляше, излязохме на кафе и аз го отрязах.. на следващия ден обаче(поради ред причини) реших да опитам да ходя с него и тръгнахме... после на другия ден в даскало се правихме, че не се познаваме и той се разболя и 4 дни не се видяхме. В тия дни аз реших, че не искам да съм с него, скъсахме, той много страдаше по мен и някъде около Коледа (т.е. 2 седмици след "ходенето")започна да ми пише по скайп като му пуснаха нета и пак да ми се обяснява в любов да иска да ходим и тн.. Аз бях объркана и го мотаех само(но наистина ненарочно) и бях ту да, ту не,, накрая решихме да слоцим точка и да прекратим всичко. Постепенно той ме забрави, даже пролетта тръгнал с няква, която му разбила сърцето след 1 месец ходене, защото той и казал, че я обича и тя го скусала.. И сега в 11 клас с него не си говорим много, той само се заяжда с мен ебава ме, но го прави с всички, прави се на тежкар, и тн, а всъщност не е ... и е свестен, но се праи пред другите. Започнах да го искам отново преди около мсец, каня го на дискотеки, на кафе, пишем си поскайп.. понякога е доста комуникативен.. но като цяло се държи студено и даже нещо веднъж ми се беше подигравал.. Но съм убедена, че има още некви чувства към мен, просто го знам.. искам да ги събудя по накякъв начин, но той не поддава.. Дайте съвет