.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Мазнинки

Guest

Мазнинки

Здр.Исках да питам дали има смисъл да правя коремни ако имам малко мазнинки по коремчето.1во трябва тях ли да сваля и после да правя коремни за да имам плоско коремче?съвети плз

Guest
    ами да добре е първо с някакъв хранителен режим (напр.разделно хранене) или поне ограничения в харната най-вече мазно,пържено и тестени изделия да свалиш мазнинките на корема,и тогава за да го стегнеш да правиш коремни преси.освен това за плоск корем съм чувала че изкачването на стълби и бягането също помагат
    но не мога да ти кажа със сигурност
    но това което знам е че каквито и упражнения да правиш няма да има полза,ако не са съчетани с правилно хранене

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами да добре е първо с някакъв хранителен режим (напр.разделно хранене) или поне ограничения в харната най-вече мазно,пържено и тестени изделия да свалиш мазнинките на корема,и тогава за да го стегнеш да правиш коремни преси.освен това за плоск корем съм чувала че изкачването на стълби и бягането също помагат
    но това което знам е че каквито и упражнения да правиш няма да има полза,ако не са съчетани с правилно хранене
    Ето това НЕ Е вярно. Тука не говорим за някакви ексцесии, разбира се. То също от значение е и ти какво целиш. Сега за плочки - диета, то е ясно.

1.храни се правилно.
    2.да наистина коремните помагат страшно много!

Guest
    Ето това НЕ Е вярно. Тука не говорим за някакви ексцесии, разбира се. То също от значение е и ти какво целиш. Сега за плочки - диета, то е ясно.
    ами диетата ме е само за плочки а за плосък и стегнат корем,а и аз не съм написала диета а правилно хранене! Щото ако ще правиш коремни преси и същевременно се тъпчеш постоянно с кви ли не калорични боклуци нищо няма да излезе!

Opredeleno trqbva da se li6i6 ot nqkoi ne6ta i nai-ve4e ot gaziranoto,to samo poduva korema.Ot koremnite presi ima polza,no nai-golqm efekt ima ot pluvaneto.
    Този,който не цени това,което има,не го заслужава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си