.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Boli me kitkata

Град
    Sliven

Boli me kitkata

Ot mn vreme me boli dqsnata kitka no samo na periodi.Naprimer moje da me boli okolo edna sedmica i posle ne izpitvam bolka okolo mesec i posle pak zapochva da me boli.Ponqkoga mi se poduva i edna malka kost,koqto e razpolojena v centara na kitkata mi.Moje li nqkoi da mi kaje zashto stava taka?I tr li da otida na lekar ili ne?Blagodarq

Отиди на лекър
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Ако беше момче причината щеше да е ясна на секундата
    За проблема ти... споко това се появява по време на пуберитета
    Ако питаш мен-не е нужно да се стига чак до лекар щото предполагам ще ти каже същото
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Супер фен
    Град
    Sofia
    НАМАЛИ РЪЧНИЯТ ТРУД!!! Може да става въпрос за тендовагинит! Не стой с часове на компютъра, пусни тая мишка, а и пишката!!!! Действително може да си дадеш малко почивка (10 дни) и да видиш резултата!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Re: Boli me kitkata

Цитирай Първоначално написано от mimozkata
    Ot mn vreme me boli dqsnata kitka no samo na periodi.Naprimer moje da me boli okolo edna sedmica i posle ne izpitvam bolka okolo mesec i posle pak zapochva da me boli.Ponqkoga mi se poduva i edna malka kost,koqto e razpolojena v centara na kitkata mi.Moje li nqkoi da mi kaje zashto stava taka?I tr li da otida na lekar ili ne?Blagodarq
    I az ima syshtiq problem. Spoko ne e nishto strashno !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си