- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имам един въпрос
Често ли ви се случва да ви пробутат друсан коз? Или пък взимате само от хора, които са сигурни? Какво мислите за друсания коз? Или пък обичате сами до си го друсате? Хах... Питам от чисто любопитство...
Щот наскоро попаднах на някакъв много тъмен, който лепнеше и миришеше гадно и даже ми беше интересно с какво го бяха друсали, но нямаше никакъв начин да разбера...Отщя ми се да го пуша...
Skapani narkomani ... U mAkE mE sIcK ...![]()
![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Аз си вземам от сигурни.;]
Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.
Какво да ти кажа - като нямаш отговор на въпроса зададен в темата по-добре замълчи! Не ме грее за твоето мнение. А и хората, които пушат трева не са наркомани! Тц - много ограничено мислене - поне да не беше започвала да обиждаш, а да го беше казала по нормален начин. Не ми се занимава с теб въобще... Като не можеш да отговориш - НЕ ПИШИ!!! Толкова ли е трудно?
Защо да не пише? Изказването е по темата ...колкото и кратко да е то.Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Все пак не тя пуска теми във форум който бива посещаван от 11-12-13.... годишни които прочитайки това си мислят ,че като започнат да си правят чикийки на белия дроб и в частност на мозъка със тревица , а по късно и нещо по-така ще са голяма работа.
Да си е*а и ограниченото мислене нали![]()
=D> =D> =D> Evala ti mnogo dobre go kaza!!! ... A i zapo4ni da raboti6 po ograni4enoto si misleneПървоначално написано от Forslor
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
друсан.. мн зависи с какво.. понякога се усеща, понякога не.. никога няма как да си сигурен освен ако не си гледаш растенията увас.. ама нейсе, тъпа правна система..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Последния ми по-ярък спомен с друсан беше на една екскурзия... Хвана много тежко, но не беже нещо уникално. Само че едно момче, което го смеси с водка, цяла нощ си вкарваше параноята че ще умре и му беше доста зле...![]()