.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...

Имам един въпрос

Често ли ви се случва да ви пробутат друсан коз? Или пък взимате само от хора, които са сигурни? Какво мислите за друсания коз? Или пък обичате сами до си го друсате? Хах... Питам от чисто любопитство...
    Щот наскоро попаднах на някакъв много тъмен, който лепнеше и миришеше гадно и даже ми беше интересно с какво го бяха друсали, но нямаше никакъв начин да разбера... Отщя ми се да го пуша...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Skapani narkomani ... U mAkE mE sIcK ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Аз си вземам от сигурни.;]
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Какво да ти кажа - като нямаш отговор на въпроса зададен в темата по-добре замълчи! Не ме грее за твоето мнение. А и хората, които пушат трева не са наркомани! Тц - много ограничено мислене - поне да не беше започвала да обиждаш, а да го беше казала по нормален начин. Не ми се занимава с теб въобще... Като не можеш да отговориш - НЕ ПИШИ!!! Толкова ли е трудно?
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Какво да ти кажа - като нямаш отговор на въпроса зададен в темата по-добре замълчи! Не ме грее за твоето мнение. А и хората, които пушат трева не са наркомани! Тц - много ограничено мислене - поне да не беше започвала да обиждаш, а да го беше казала по нормален начин. Не ми се занимава с теб въобще... Като не можеш да отговориш - НЕ ПИШИ!!! Толкова ли е трудно?
    Защо да не пише? Изказването е по темата ...колкото и кратко да е то.
    Все пак не тя пуска теми във форум който бива посещаван от 11-12-13.... годишни които прочитайки това си мислят ,че като започнат да си правят чикийки на белия дроб и в частност на мозъка със тревица , а по късно и нещо по-така ще са голяма работа.
    Да си е*а и ограниченото мислене нали

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Защо да не пише? Изказването е по темата ...колкото и кратко да е то.
    Все пак не тя пуска теми във форум който бива посещаван от 11-12-13.... годишни които прочитайки това си мислят ,че като започнат да си правят чикийки на белия дроб и в частност на мозъка със тревица , а по късно и нещо по-така ще са голяма работа.
    Да си е*а и ограниченото мислене нали
    =D> =D> =D> Evala ti mnogo dobre go kaza!!! ... A i zapo4ni da raboti6 po ograni4enoto si mislene
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

След първият път, когато ми пробутаха друсан коз, спрях да се интересувам чист ли е не е ли чист - започнах и сама да си го друсам
    Вече обаче не пуша освен цигарки де
    VICEROY

Супер фен
    друсан.. мн зависи с какво.. понякога се усеща, понякога не.. никога няма как да си сигурен освен ако не си гледаш растенията увас.. ама нейсе, тъпа правна система..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    Варна
    Последния ми по-ярък спомен с друсан беше на една екскурзия... Хвана много тежко, но не беже нещо уникално. Само че едно момче, което го смеси с водка, цяла нощ си вкарваше параноята че ще умре и му беше доста зле...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си