- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- idealno gladka?
otdolu iskam da sam gladka postoqnno..nz kato se brasna na sledva6tiq den e ujasno.. i pak se brasna no to si bocka..s priqtelq mi pravim po4ti vseki den sex i iskam vinagi da sam gladka ..kajete nqkakav savet? vie kak se brasnete za da ste idelano gladki
udrqi si kontra macko.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
единственото решение е кола маска...може да боли малко но поне ще останеш за по далго без косми![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Не е т'ва решението ... и боли ужасно много!Повече на такова нещУ не отивам! 1 седмица нямаш нищУ и си супер гладка и после трябва да чакаш 2 седмици да ти избият хубаво, че да могат да се оскубят пак.
Според мен решението са кремчетата ... отиваш в една аптека и искаш Veet :)
Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
Кремчета= Самобръсначка![]()
![]()
Аз предпочитам кола маска. Вярно е че ги чакаш две седмици да израстнат, но от тези две едната съм неразположенаА пък и космите, които излизат след кола маска са много тънки и не са чак толкова неприятни, така че не е голям проблем една седмица да ходиш с три тънки косъма
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
бръсни се повече, да ти станат космите по-черни и по-твърди.
и мястото на тая тема не й е тука.
sus samobrusna4ka e gadno vupreki 4e i az taka go pravq no kola maskata e ludost mn boli e da rezultatut e dobur no trqbva da si mazoxist
ta ne znam kakvo da ti kaja osven da probva6 s kola maska puk ako izdurji6........
OB!4AM T3, SUBL!4A! S3!!!
opredeleno krem4eta ama ako iska6 bolka kola maska o da bolka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре много ясно че първият път ще я боли,може и вторият!Но почне ли само с кола маска без да се бръсне,няма да има такива проблеми!Аз мога да кажа от личен опит,правя си кола маска от почти 1 година и първият път като се сетя какво пищене беше..... но се свиква!Първоначално написано от lady_kiss
hodi da ti gi mahnat s kola maska![]()
![]()
фотоепилация-много болезнено, скъпо, ама става 1 път завинаги.
Като имаш косми или са леко наболи няма да те върне, споко.
pravila sam si kola maska dosta pati..no mi e gadno dokato gi 4akam..ujasno daje..na men cikala mi e po 3 4 dni..ostanalite trqbva da sam kosmata pf
А като сте с косми-връщат ли ви? мен гаджето ми не ме връща!
един път завинаги? Това мисля че ставаше след доста дълго ходене...Първоначално написано от krem4et0
Estestweno che ne me wryshtaПървоначално написано от krem4et0
Wse edno az da go wyrna ako toi ima kosmi ... sushtata rabota
![]()
Ми кола маска. Вярно, че е болезнено, но както казаха по-нагоре свиква се. Аз си правя интимна кола маска от 7-ми клас насам /демек вече почти 5 години/, всеки път боли, но се свиква и не ти прави толкова впечатление. Особено пък ако се залафиш с козметичката :P Ако не искаш да те боли толкова пробвай с кремчета... След колата маска наистина поничат косъмчета, но супер тънички и къси и изобщо не са толкова дразнещи.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
FOTOEPILACIABOLI NO... E SAMO EDIN PAT
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
пф мене па с кола маска ме боли супер малко,а миналия път ми беше първи
бръснар ...
krem4eto да те светна фотоепилацията може да е скъпа но няма абсолютно никаква болка като нямаш информация поне недей да даваш грешни съвети![]()
![]()
![]()
![]()
защото не се прави наведнъж. Обработват се малки учадтъци през период от време.Първоначално написано от Анонимко
аз си ги махам със самобръсначката и гаджето ми "не ме връща" както се изрази някой преди мен.обезкосмявам се от хигиенна гледна точка,гаджето ми не би имало нищо против и да не го правя
4akaite malko be fotoepilaciqta ne boli?!-lazernata da ,no drugoto...a i mislq 4e be6e 5 godini sled 1 2 sedmici proceduriПървоначално написано от krem4et0
![]()
tegli6 kontra prez 1 4as i si glatka pfff![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}