- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da se otarva ot pustiq Sram?!
Zashto me e sram da pokaja chustvata si, da gi spodelqm zaedno sas srestupolojniq pol?!Pisna mi! Veche sum na 15 godini, i kogato nqkoi mi se obqsni v lubov ili pokaje chustvata si kam men....iztrapvam ot ujas!
Vmesto da se chustvam dobre, az zapochvam da otbqgvam choveka, da se darja zle...i nai loshoto 4e sqkash neshto me "otvrashtava"oohhh
Momi4etata ot nashiq klas veche seX sa pravili, a men me e sram daje gadje da si hvana..
Ima edno mom4e na 17 e, uchi v moito uchilishte i mi prizna 4e me haresva, pishe mi SMS-si , golqm sladur ina4e i az ne sum mnogo bezrazli4na kam nego...ama..
Az kakto vinagi bqgam ot lubovta, sram me e da go pogledna v ochite, da go sreshtna po koridora..vse edno ste me izqde mom4eto...ohhh
Kakvo li si misli za men ,gorkiq...
Zashto taka se polu4ava s men?!Kade e problema...dali oshte ne sum porasnala dostata4o za tiq neshta..Ama kvi neshta pisha..tova e neshto savsem normalno da si imash gadje ..
Off neznam, do koga taka ste karam?!
оф пак в класа всички са са плющяли само нащо момиче не еПървоначално написано от Summer_Jam
Ако заради секса си пуснала тая тема просто няа смисъл да говорим, пък и явно трвее да пораснеш за да разбереш какво точно изпитваш към някой.Още си на 15
![]()
За сексът не трябва да се притесняваш. Това, че другите са правили, а ти не си, не трябва да те кара да се чувстваш гадно.
А относно другият въпрос, трябва да се опиташ да преодолееш срамът си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Просто спри да бягаш и се осъзнай!!!Не се стягай толкова и се отпусни.Така може би никога няма да си хванеш гадже, ако бягаш и се страхуваш.
Срамът до никъде не води.Опитай се да го преодолееш.Така ще е най-добре , защото така едва ли някога ще си имаш приятел.Отпусни се и ще видиш колко по - лесно е.Колкото до това , че момичетата от твоя клас са правили секс , а ти не си - не трябва да се чувстваш гадно заради това.И твойто време ще дойде.Айде успех![]()
o milata mnogo dobre te razbiramaz sam v sa6tata situaciq samo 4e pri men e po lo6o 6toto sam na 17 e ne ba6 sa6toto no i az predi otbqgvax mom4etata po koridorite sega ve4e ne etaka no pak kato nqkoi mi kaje kakvo 4uvstva kum men go otrqzvam dori i 4uvstvata ni da sa ednakvi
kakvo da ti kaja za srama i az o6te ne sam go preodolqla no ne si msli 4e i ti 6te si kato men prosto zapo4ni da go pozdravqva6 kato se razminavate i NE GLEDAI V ZEMQTA posle kato te pokani na kafe otidi a ne si izmislqi opravdanie i na kafeto zapo4nete da si govorite za ob6ti temi i taka leka po leka 6te si stanete priqteli ti 6te se otpusne6 pred nego i ve4e nqma da te e sram![]()
OB!4AM T3, SUBL!4A! S3!!!
Точно..Първоначално написано от koalka
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Просто трябва да осъэнаеш ,че срамът не е добър съветник.Ако хпродължаваш така ще пропуснеш доста въэможности и то може би не само в обастта на любовта!Най-добре бъди малко по-широко скроена и най-важното-помни ,че няма от какво да се притесняваш!Не е нормално ,когато някой те харесва и и ти го харесваш да се стряскаш!Напротив-трябва да се радваш!Радвай се на това,което имаш и недей эаради един пуст срам да го губиш!
Эапочни да му каэваш эдрасти в коридора,усмихвай му се и ако те покани да иэлеэете не се стряскай,ами приеми!
Късмет
[size=7][b][u]fosse cos
\Първоначално написано от Presley`n`Sum
/
И айде успех![]()
The really great person is the person who makes everybody feel great!
Отпусни се не се притеснявай че срама до никъде не води...
The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...
Сигурно те е страх от неизвестното. Не знаеш какво да правиш, когото някой покаже чувствата си към теб. За това при теб се задейства вътрешна подсъзнателна самозащита. Изправи се срещу страховете си и ги игнорирай. Дай възможност на момчето, което харесваш да те открехне на тема "Гаджета". Естествено не му позволявай всичко, а това, което сама прецениш. Питай за още инфо.Първоначално написано от Summer_Jam