.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: OB1RKANA S1M

SLADKATA_{p}
    Guest

OB1RKANA S1M

zdraveite molq kajete mi kakvo da pravq imam si priqtel ot 3 meseca mn mi dopada da sme zaedno kompaniqta mu mi e priqtna karame se malko no bez tova ne moje no stane li duma za seks ne iskam neznam za6to ne s1m devstvena no prosto nqmam jelanie da go ravq s nego
    za6to e taka neznam ne k1m vseki moga da imam seksualno privli4ane i imai 4e go priemam samo kato priqtel za6toto toi mi kazva 4e me obi4am a az t1pata ne mu kazva mni6to

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Сексът трябва рано или късно да присъства в една връзка, но щом от твоя страна няма сексуално привличане.. това момче не ти е гадже, а просто приятел. Според мен и за двамата би било по- добре да се разделите- ти го приемаш като приятел, а той се измъчва..явно не може да има такъв тип връзка между вас
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Вас ви свързва не любовта, а приятелството. В една нормална връзка без трудност би му казала "Обичам те".
    Лично според мен една такава връзка няма бъдеще. Ти го приемаш като приятел, а той се измъчва, защото те обича.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Ти не го приемаш като нещо повече от приятел-тогава защо сте заедно?
    По-добре се разделете, докато е време и нещата не са станали сериозни.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Щом няма привличане от твоя страна явно го приемаш само като приятел,а за такава "връзка" шанс няма..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами това е така, защото ти не изпитваш нищо повече от приятелство към него, и от такава връзка няма смисъл.Глупаво е да продължавате.По-добре прекратете връзката си докато нещата не са станали сериозни между вас...

След първия ти път с него ще почнеш да го желаеш и ти но преди това няма да стане....
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Дори и да се насилиш да правиш секс с него, ме съмнява нещата да се оправят. Само ще му дадеш надежда, че нещата вървят в по-добра посока. За да те чака 3 месеца явно има доста силни чувства към теб. Наистина ли желаеш да продължаваш да го лъжеш. Защо не му кажеш като какъв във всъщност го приемаш в живота си.
    Но в крайна сметка ти сама си решаваш. Може и като го направите да ти хареса и да искаш пак. Възможно е да знае как да те задоволи.

Мега фен
    Град
    София
    Може би го имаш повече эа приятел,отколкото эа гадже...!Ако найстина е така най-добре се раэделете.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    sofiqqq
    емии....кажи му че още не си готова....или ако не го обичаш...

Да не би тои да е искал да сте гаджета?Защото съдеики по думите ти си правя изводите,че тои ти е повече много добър приятел,с които да си споделяш,а не гадже...

Ако знаеш какво да му кажеш, но не можеш .... намери начин да му кажеш, независимо кво ш'ти коства тва.

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Вас ви свързва не любовта, а приятелството. В една нормална връзка без трудност би му казала "Обичам те".
    Лично според мен една такава връзка няма бъдеще. Ти го приемаш като приятел, а той се измъчва, защото те обича.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си