- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ne mi se 4aka ve4e...
Istoriqta mi s edno mom4e ve4e stana dosta dulga i 4esno kazano ve4e vzima da mi pisva,no stra6no mnogo go haresvam,iskam ve4e vsi4ko mejdu nas da se izqsni.Predi izvesno vreme hodehme,no ni razdeliha.Posle toi na qnkolko puti mi e pokazval 4e me haresva,ama vse ne6to stava i ne mojem da trugnem.Imam 4uvstvo,4e me haresva,ama neznam...Toi naposleduk hodi s dosta momi4eta,no mnogo burzo kusat.Sega dokolkoto razbrah e na put da trugne s edno momi4e.No az iskam da napravq ne6to.Znam 4e 6te kajete zabravi go ili govori s nego,no razberete 4e ne moga.daite suvet,kakvo da napravq,za da razbera dali me haresva,dove4era 6te hodim na diskoteka i iskam da napravq ne6to...Ako imate ideii pi6ete...
fani go za kura![]()
ami to tova ve4e stana edin puttrugnah s edno mom4e i edin priqtel na tozi deto go haresvam vednaga otide damu kaje,a puk edin drug put dokato se celuvah s tova mom4e det hodeh s nego tozi deto go haresvam doide i mi se razkre6tq...
Да ви имам па на вас проблемите..Говори с него,за да се изясните.ДРУГ начин няма![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ами поговорете, според мен друг начин няма. Ако не го питаш дали те харесва, как иначе ще разбереш. Седнете поговорете като големи хора и се изяснете, какво толкова има![]()
Кажи му това което каза и на нас![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Еми довечера на дискотеката танцуваите...пиинете...и все нещо ще стане.Ако и тогава не подаде,эначи нямаш шансове...
[size=7][b][u]fosse cos
проблема е че годинки нямат! като са на по 10 и не знаят как да говорят като големи хора ше си се следят с кой се целуват и с кой не и ше си бият главата в стената всеки път когато дугият си хване гадже!Първоначално написано от MoHuTo
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
i az se 4udq kato teb no kjavascript:emoticon('')
Crying or Very sadakvo da se pravi.badi spokoina!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az se 4udq kato teb no kakvo da se pravi:emoticon('')
.badi spokoina!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами какво да правиш..отиваш на дискотека все пак...нали така?Ами в дискотеката се закачаите,танцуваите,сваля и му се...там е наи удобното място за свалки мене ако питаш...аиде успех и разкажи после![]()
Щом те ревнува от другото момче не виждам какво чакаш. Довечера в дискотеката, ако другата я няма се възползвай. Обърни му повечко внимание. Ако ти отвърне пробвай да си го гушнеш, да си го цункаш. Винаги после можеш да ползваш баналното извинение, че е от алкохола. А пък и нали каза, че все още е сам.Успех.
Съгласен съм с мацката :> Ако тогава не стане нищо, ако не се пристрашиш да направиш нещо, пиши го бегалПървоначално написано от Presley`n`Sum