.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    нанананнани
    Guest

Как изневерявате на приятелят си?

Как не ви е гадно като му изневерите сексуално не става ли нещо по различно аз лично не мога да го направя леле много ми е трудно....

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    че кой те кара да изневеряваш...като не можеш не изневерявай
    П.С.

Guest
    Tova e mn tupo da si ima6 priatel da go obi4a6 i v siu6toto vreme da hodi6 bukvalno da se 4uka6 sus niakoi koito prosto te prevli4a...men puk ne mi stiska

Супер фен Аватара на kindergarden
    pffffffff mi kato ne moje6 ne dei mnogo e slojno i dale4 ot akula puk tva 4e niakoi go praviat mi bravo na tiax

Guest
    Tova e mn tupo da si ima6 priatel da go obi4a6 i v siu6toto vreme da hodi6 bukvalno da se 4uka6 sus niakoi koito prosto te prevli4a...men puk ne mi stiska

Аз също не го правя. На мнение съм, че ако любовта е истинска няма да има нужда да се изневерява.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Нямам намерение да изневерявам на чоека когото обичам!!!
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Град
    BG SOFIA
    Emi az nqmam namerenie da izneverqvam nikak shtoto si obicham priatelkata si !!! \/ \/ \/

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    че кой те кара да изневеряваш...като не можеш не изневерявай
    П.С.
    Ти един коментар без П.С. не можеш ли да направиш!
    щом авторката на темата желае да изневерява да го прави момичета нека си курволее на воля!
    Light The Universe

Град
    Някаде по Дунав
    Еми много лесно не го правя!А ти след като неможеш има много лесен начин не се и опитвай!
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Аз също не го правя. На мнение съм, че ако любовта е истинска няма да има нужда да се изневерява.

Едно уважаващо СЕБЕ СИ момиче/момче никога няма да го направи, не става дума само за уважение към партниора, което също трябва да го има, но и главно към себе си, под достойнсвото ми е лично на мене да изневеря!

Град
    Ibiza
    брей кви светици са се събрали тука или може би гаджетата ви посещават форума
    момче съм бе!

Град
    У нас

М аз може и да мога да му изневеря ... зависи от ситуацията, в която ще попадна .. за сега съм си стояла на дупето от както съм с него /1година/ ;)За по-нататък ще видим ;)

как изневерявам ли? Вадя го, пъхам го, вадя го, избърсвам го, вдигам си гащите, хващам такси, прибирам се у нас.

...eдно уважаващо СЕБЕ СИ момиче/момче никога няма да го направи...
    Абсолютна ПРОСТОТИЯ !!! И досега ако не си го разбрала като пораснеш сама ще се убедиш.
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> to4no taka bravo
    nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!

Az sy6to "lesno izneverqvam"- Prosto ne go pravq! sled kato si s edin 4ovek trqbva da si samo s nego, a ne s nego i s polovinata grad. Ako naistina ima6 4uvstva kum nego prosto mu bydi vqrna, a ne 4oveka da si misli, 4e go obi4a6, a ti da si prai6 zad dyrba mu kakvoto si iska6 s nqkvi drugi! ima li smisul togava da si s nego?!

Супер фен Аватара на FelisDirus

Re: Как изневерявате на приятелят си?

Цитирай Първоначално написано от нанананнани
    Как не ви е гадно като му изневерите сексуално не става ли нещо по различно аз лично не мога да го направя леле много ми е трудно....
    Не изневерявам на сегашния си приятел.
    Иначе преди кръшках яко и не ми и пукаше особено.

Теб все едно с пистолет, опрян в слепоочието, те карат да кръшкаш. Пък като ти е зор, недей!
    Собственост на Canis_Dirus

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    niama takava tema haha mi az mn obi4am mujleto si i ne sum mu izneveriavala prosto toi mi e daval vsi4ko i niama za6to da razvaliam sunia si hihih

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    i az ne iznaverqvam prosto priqtelqt mi dava vsi4ko koeto iskam i ne mi trqbva da kru6kam

P.S obi4kaaam te B1ZzY !!!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    Едно уважаващо СЕБЕ СИ момиче/момче никога няма да го направи, не става дума само за уважение към партниора, което също трябва да го има, но и главно към себе си, под достойнсвото ми е лично на мене да изневеря!
    Аз когато изневерих на приятеля ми (преди доста време),беше не защото не уважавам нито себе си,нито него,а просто,защото с момчето,с което му изневерих имаше такова страшно ЧИСТО СЕКСУАЛНО привличане,че не успяхме да се ударжим и двамата.......докато изневерявах честно си признавам,въобще не се замислих за приятеля си и не се замислих какво му причинявам. На следващия ден се чувствах адски гузно и отидох и му казах всичко и за моя изненада не ме скаса,а ми каза нщо много хубаво. Каза ми: "Изневярата за мен не е да спиш с някой друг,в момент на някакво много силно желание,изневярата е да имаш по-силни чувства към този другия,отколкото към мен". Така че когато се случи човек да кривне вляво и да направи нещо такова,тогава въобще не мисли за уважение,достойнство и такива работи......все някога ще ви се случи нещо подобно на моето и няма как да го избегнете,дано обаче да попаднете на разбран приятел като моя

Град
    София
    Аз дори не осъзнавам кога изневерявам.. Просто въпрос на психика е това как изживяваш изневярата.. За мен е нещо напълно нормално.. А и на наште години не мисля че е нужно да има толкоооооова сериозна и обвързваща връзка и заради която не можеш да видиш всички аспшекти на живота...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    С него съм, не ми трябва друг, че да му изневерявам.Пък и като не можеш - недей изневерява!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от HYPE
    брей кви светици са се събрали тука или може би гаджетата ви посещават форума
    HYPE, разцепи брат!

Но си прав, де.

В този форум никой не изневерява и всеки прави секс, само ако е лудо влюбен в партньора си.

мяу
    Собственост на Canis_Dirus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си