- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как изневерявате на приятелят си?
Как не ви е гадно като му изневерите сексуално не става ли нещо по различно аз лично не мога да го направя леле много ми е трудно....![]()
че кой те кара да изневеряваш...като не можеш не изневерявай
П.С.![]()
Tova e mn tupo da si ima6 priatel da go obi4a6 i v siu6toto vreme da hodi6 bukvalno da se 4uka6 sus niakoi koito prosto te prevli4a...men puk ne mi stiska![]()
pffffffff mi kato ne moje6 ne dei mnogo e slojno i dale4 ot akula puk tva 4e niakoi go praviat mi bravo na tiax![]()
![]()
![]()
![]()
Tova e mn tupo da si ima6 priatel da go obi4a6 i v siu6toto vreme da hodi6 bukvalno da se 4uka6 sus niakoi koito prosto te prevli4a...men puk ne mi stiska![]()
Аз също не го правя. На мнение съм, че ако любовта е истинска няма да има нужда да се изневерява.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нямам намерение да изневерявам на чоека когото обичам!!!
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Emi az nqmam namerenie da izneverqvam nikak shtoto si obicham priatelkata si !!!\
/ \
/ \
/
![]()
Ти един коментар без П.С. не можеш ли да направиш!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
щом авторката на темата желае да изневерява да го прави момичета нека си курволее на воля!![]()
Light The Universe
Еми много лесно не го правя!А ти след като неможеш има много лесен начин не се и опитвай!
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Едно уважаващо СЕБЕ СИ момиче/момче никога няма да го направи, не става дума само за уважение към партниора, което също трябва да го има, но и главно към себе си, под достойнсвото ми е лично на мене да изневеря!
М аз може и да мога да му изневеря ... зависи от ситуацията, в която ще попадна .. за сега съм си стояла на дупето от както съм с него /1година/ ;)За по-нататък ще видим ;)
как изневерявам ли? Вадя го, пъхам го, вадя го, избърсвам го, вдигам си гащите, хващам такси, прибирам се у нас.
Абсолютна ПРОСТОТИЯ !!! И досега ако не си го разбрала като пораснеш сама ще се убедиш....eдно уважаващо СЕБЕ СИ момиче/момче никога няма да го направи...
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> to4no taka bravoПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
Az sy6to "lesno izneverqvam"- Prosto ne go pravq! sled kato si s edin 4ovek trqbva da si samo s nego, a ne s nego i s polovinata grad. Ako naistina ima6 4uvstva kum nego prosto mu bydi vqrna, a ne 4oveka da si misli, 4e go obi4a6, a ti da si prai6 zad dyrba mu kakvoto si iska6 s nqkvi drugi! ima li smisul togava da si s nego?!
Не изневерявам на сегашния си приятел.Първоначално написано от нанананнани
Иначе преди кръшках яко и не ми и пукаше особено.
Теб все едно с пистолет, опрян в слепоочието, те карат да кръшкаш. Пък като ти е зор, недей!![]()
Собственост на Canis_Dirus
i az ne iznaverqvam prosto priqtelqt mi dava vsi4ko koeto iskam i ne mi trqbva da kru6kam
P.S obi4kaaam te B1ZzY !!!!![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Аз когато изневерих на приятеля ми (преди доста време),беше не защото не уважавам нито себе си,нито него,а просто,защото с момчето,с което му изневерих имаше такова страшно ЧИСТО СЕКСУАЛНО привличане,че не успяхме да се ударжим и двамата.......докато изневерявах честно си признавам,въобще не се замислих за приятеля си и не се замислих какво му причинявам. На следващия ден се чувствах адски гузно и отидох и му казах всичко и за моя изненада не ме скаса,а ми каза нщо много хубаво. Каза ми: "Изневярата за мен не е да спиш с някой друг,в момент на някакво много силно желание,изневярата е да имаш по-силни чувства към този другия,отколкото към мен". Така че когато се случи човек да кривне вляво и да направи нещо такова,тогава въобще не мисли за уважение,достойнство и такива работи......все някога ще ви се случи нещо подобно на моето и няма как да го избегнете,дано обаче да попаднете на разбран приятел като мояПървоначално написано от beautiful.soul
![]()
![]()
Аз дори не осъзнавам кога изневерявам.. Просто въпрос на психика е това как изживяваш изневярата.. За мен е нещо напълно нормално.. А и на наште години не мисля че е нужно да има толкоооооова сериозна и обвързваща връзка и заради която не можеш да видиш всички аспшекти на живота...
Вие на хероин ли сте бе?
С него съм, не ми трябва друг, че да му изневерявам.Пък и като не можеш - недей изневерява!![]()
HYPE, разцепи брат!Първоначално написано от HYPE
Но си прав, де.![]()
В този форум никой не изневерява и всеки прави секс, само ако е лудо влюбен в партньора си.![]()
мяу
Собственост на Canis_Dirus