Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
Едно уважаващо СЕБЕ СИ момиче/момче никога няма да го направи, не става дума само за уважение към партниора, което също трябва да го има, но и главно към себе си, под достойнсвото ми е лично на мене да изневеря!
Аз когато изневерих на приятеля ми (преди доста време),беше не защото не уважавам нито себе си,нито него,а просто,защото с момчето,с което му изневерих имаше такова страшно ЧИСТО СЕКСУАЛНО привличане,че не успяхме да се ударжим и двамата.......докато изневерявах честно си признавам,въобще не се замислих за приятеля си и не се замислих какво му причинявам. На следващия ден се чувствах адски гузно и отидох и му казах всичко и за моя изненада не ме скаса,а ми каза нщо много хубаво. Каза ми: "Изневярата за мен не е да спиш с някой друг,в момент на някакво много силно желание,изневярата е да имаш по-силни чувства към този другия,отколкото към мен". Така че когато се случи човек да кривне вляво и да направи нещо такова,тогава въобще не мисли за уважение,достойнство и такива работи......все някога ще ви се случи нещо подобно на моето и няма как да го избегнете,дано обаче да попаднете на разбран приятел като моя

Евала!
Най-накрая нещо различно! =D>