- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vsi4ko koeto iskam e obektiven suvet...
Mn sum depresirana.Vluibena sum i nz za6to tova ne mi nosi 6tastie.Ponqkoga tolkova me boli 4e iskam da go izkre6tq na celiq svqt.Zaedno sme ot po4ti 9 meseca.V na4aloto (purvite 4 meseca)vs be6e kato v prikazka;ne se bqhme karali nito vednuj.be6e ne super kogato bqhme zaedno, no....doide i purvoto skarvane i ot togava se karame pone po vednuj v sedmicata i pone po tolkova az pla4a s naraneni 4uvstva..umorih se ot vs tezi karanici...umorih se da govorim i dvamata i nikoi ot nas da ne iska da 4ue kazanoto...ve4e dosta 4esto nau4avam ne6ta koito toi ne mi kazva ako ne go popitam ...4uvstvam se kato iznudva4 manipulator dori ponqkoga kato glupava dosadnica...a vs koeto toi pravi e da mi povtarq 4e me obi4a i 4e iska da e s men kolkoto i da sme razli4ni kakvoto i da stava.No nz dali tova ve4e e dostatu4no za da budem zaedno.Za6toto kolkoto i da obi4a6 nqkoi kogato vijda6 4e ne vurvi ni6to dr ne ti ostava .Ponqkoga imam use6taneto 4e se opitvam vsq4eski da go nakaram da mi kaje6 4e ne iska da sme zaedno za da usetq 4e naistina iskam da sum s nego.Taka e iskam da sme zaedno nz za6to no go iskam.Sviknala sum s nego do bolka, no sum izmorena psihi4eski za da produljavam da se karam s nego.Mn bih iskala da kaja vs tova i na nego, no toi ne iska da me 4ue ne razbira bolkata koqto sum subrala.V4era kogato go popitah dali iska da sme zaedno i za6to toi otnovo kaza 4e iska da e s men i s nikoq dr ,no az prosto ne razbiram za6to produljava da e tolkova siguren kogato postoqnno se karame.Kakvo mu dava sili da produljava da me jelae ?Kakvo mu dava tazi sigurnost i uverenost v 4uvstvata mu?Kakvo da napravq kak da postupq v tazi situaciq?Vs koeto iskam e obektiven suvet....
Ne e vajno dali horata govorqt zad gurba ti vajno e kato se oburne6 te da mul4at :PPP