- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка
Искам да ви питам дали е нормално в 5 клас да има целувка с език след 2 седмици от както саме заедно?
еми що да не е.. кви са тия тъпи теми няма никакви закони за целувки и любов...
мойта целувка беше в 7 клас
5 клас,эначи си на....12? Аэ на 12 още гледах СънчоСе тая...ти си решаваш.
[size=7][b][u]fosse cos
Всъщност не се отнася за мен а за моята приятелка!Просто исках да питам дали е нормално!Както виждам май не е
a mojete li da mi obqsnite kkak se celuva![]()
Пъхаш си еэика у муцуната му и почваш да го въртишПървоначално написано от pomo6t
![]()
![]()
Същото прави и той
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
А в 7 вече дете може да роди!Първоначално написано от HYPE
![]()
По темата: по принцип е нормално след 2 седмици, обаче 5 клас мисля малко раничко, но то си е ваша работа.
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
6to da ne e normalno![]()
Съгласна съмПървоначално написано от efito_f
![]()
рано и е на момичето за мен също не е нормално
The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...
Emi 6to da ne e normalno,sled kato hodete,ne trqbva da se durjite samo za ru4icka nali...!?!Mislq 4e 5 klas nqma ni6to lo6o da hodi6 s nqkoi i da se celuva6 s nego,no ne i da pravite sex...
ТоЧнО ТаКа !!!Първоначално написано от fantasigirl
![]()
![]()
![]()
Според мен е нормално и не е рано нито късноПървоначално написано от Целувка
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
За целувката няма точно време!В 5 клас не е ненормално,но смятам,че е рано!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
emi 6tom se 4uvstva6 gotova ...
pak i te sega decata v 5 klas ve4e i sex praqt![]()
![]()
tai 4e .. a ednata celuvka li?![]()
Кой определя времето за целувка и аз не съм разбрала?
Ми според мин това е напълно нормално!А тези които мислат обратното ,знайте че уважавам мнението ви,но се замислете кое е по-нормално две 10/12 годишни тинейджърчета да се целуват или двама старци на по 80? Според мин щом цечуваш човека който обичаш няма значение дали си на 10,30,50 или колкото поискоте!
Първоначално написано от pomo6t
emi po princip s ezik , no neznam moje i da sa namerili veche i drug nachin];]![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Presley`n`Sum
ако сериозно говориш, значи си мнооого задръстена.
![]()
отдавна вече децата на 12 не се прибират в 8 да си гледат детските. ако не говориш сериозно, не обърквай момичето!
![]()
по темата: съгласна съм с fantasigirl ... моята първа целувка с език беше на 11!
според мен това си е нещо напълно нормално. не е като секса, момиче да се е*е на 12 си е простотия, но целувката е начин да покажеш, че харесваш някой и в това няма нищо лошо... дори и да си на 8 още!
![]()
:P не критикувай приятелката си / разбрах, че за приятелка питаш / ...
"a mojete li da mi obqsnite kak se celuva" --- значи отиваш при приятеля/ката ти, долепяш го/я плътно до теб, прегръщаш го/я, долепяте устни нежно, пъхате си езиците в устата и бано почвате да ги плъзгате...
![]()
можете и да се хапете ама тва по-нататак.
![]()
тва е.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Твоето мнение малко ме обърка... мхм... Според това ти изречение:могат да се целуват всички...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
А според предното:Мхм.. много интересно...А тези които мислат обратното ,знайте че уважавам мнението ви,но се замислете кое е по-нормално две 10/12 годишни тинейджърчета да се целуват или двама старци на по 80 ?Как сама си противоречиш..
![]()
А и 10, 11 и 12 годишните не са тийнейджъри...![]()
А по темата.. Ми незнам.. аз кога започнах да се целувам...Мда.. на 13 не много голяма разлика с 12 ама... Незнам.. трябва да се чувства готова и да почувства кога моментът ще е най-подходящ...
![]()