.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Vapros kam mom4eta

Guest

Re: Vapros kam mom4eta

Цитирай Първоначално написано от *With*Red*DresSs*
    Q mi kajete sega ima li nqkakaf specialen vid darjanie koeto vi kara da ludnete po nqkoe momi4e???I koi momi4eta vi kefqt pove4e
    1Nahakanite ku4ki koito si znaqt kfo iskat i darjat da go postignat
    2.Sramejlivkata koqto samo da vi se sre6tnat pogledite i vednaga se iz4ervqva
    3ili kurvenceto koeto moje da tragne sas vseki koito i predloji
    vinagi mi e bilo interesno koe darjanie na momi4eto bi privlqklo majkite ovacii
    Mi mislq 4e se izrazih 6to gode qsno
    Vie ste na hod
    Да, има, ИСТИНСКОТО държание, без преструвки и маски, директна и непосредствена откровеност, и ако има някаква загадъ4ност, то тя да се появява в моменти на мъл4ание/отнесеност, а не в двули4ност и кръстосани разпит4ета

Тц...Мойта я няма из листата много беден избор си дал/а!!!Обичм ги да са малко срамежливи,да знаят к'во искат,ДА СА СВЕСТНИ!!!аве ся така не мое да се каже требе на место да се види \/ \/

Re: Vapros kam mom4eta

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от *With*Red*DresSs*
    Q mi kajete sega ima li nqkakaf specialen vid darjanie koeto vi kara da ludnete po nqkoe momi4e???I koi momi4eta vi kefqt pove4e
    1Nahakanite ku4ki koito si znaqt kfo iskat i darjat da go postignat
    2.Sramejlivkata koqto samo da vi se sre6tnat pogledite i vednaga se iz4ervqva
    3ili kurvenceto koeto moje da tragne sas vseki koito i predloji
    vinagi mi e bilo interesno koe darjanie na momi4eto bi privlqklo majkite ovacii
    Mi mislq 4e se izrazih 6to gode qsno
    Vie ste na hod
    Да, има, ИСТИНСКОТО държание, без преструвки и маски, директна и непосредствена откровеност, и ако има някаква загадъ4ност, то тя да се появява в моменти на мъл4ание/отнесеност, а не в двули4ност и кръстосани разпит4ета
    Е т'ва е момичето!!! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си