.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Проблемче

Гостенин4о
    Guest

Проблемче

Imam edo problem4e molq pomagaite s piqtelkata mi si4ko e nared i kato po4nem taka nare4enata lubovna igra si4ko e ext3a kura mi si e na 6 no v momenta v koito stignem do su6tinskata 4ast da zema da si sloja prezarvativa i erekciqta mi spada ot kakvo moje da se polu4ava taka molq pomognete ??? Ako ima nekoi po zapoznat da mi pi6e na dragon_@abv.bg kazvam se Pavel ...

Град
    У нас

Може да се притесняваш, а ако си с малко опит или си девствен е напълно нормално.Мисля, че трябва да не се притесняваш толкова много, а да се отпуснеш и всичко ще е наред ;)

Гостенин4о
    Guest
    Мерси за предложението 6тот за 3 опита и се така да става малко тъпо ми стана вече 4акам о6те мнения мерси

mi de da znam 6to taka pitai niakoi koito razbira niakoi tvoi blizak priatel
    nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Прекалено много внимание му обръщаш на тоя кондом. Вземи та направи няколко "сухи" тренировки у вас без гаджето. И защо не уставиш гаджето да ти сложи презерватива. Друго си е чуждата ръка. Или докато отваряш кондома накарай я да си играе с малкия. И си мисли през цялато време само и единствено за гаджето, а не как да отвориш презерватива и да си го сложиш. Притеснението много разваля кефа. Успех.

отрежи средния пръст на гумена ръкавица, нахлузи си го на гордостта, и стегни с медна тел, проблеми няма да има !

Град
    BG SOFIA
    Emi bate ima go i toq moment i na mene mi e stavalo taka che spox

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    проблемът според мен е в психиката ти....отпусни се,не се притеснявай и всичко ще мине гладко
    Успех

Guest
    тря се отпуснеш пич,просто секс ...

И на мен при сефтето ми клюмна но след 1 минута беше буден и готов... тва с времето ще изчезне,споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си