- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемче
Imam edo problem4e molq pomagaite s piqtelkata mi si4ko e nared i kato po4nem taka nare4enata lubovna igra si4ko e ext3a kura mi si e na 6 no v momenta v koito stignem do su6tinskata 4ast da zema da si sloja prezarvativa i erekciqta mi spada ot kakvo moje da se polu4ava taka molq pomognete ??? Ako ima nekoi po zapoznat da mi pi6e na dragon_@abv.bg kazvam se Pavel ...
Може да се притесняваш, а ако си с малко опит или си девствен е напълно нормално.Мисля, че трябва да не се притесняваш толкова много, а да се отпуснеш и всичко ще е наред ;)
Мерси за предложението6тот за 3 опита и се така да става малко тъпо ми стана вече 4акам о6те мнения мерси
mi de da znam 6to taka pitai niakoi koito razbira niakoi tvoi blizak priatel
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
Прекалено много внимание му обръщаш на тоя кондом. Вземи та направи няколко "сухи" тренировки у вас без гаджето. И защо не уставиш гаджето да ти сложи презерватива. Друго си е чуждата ръка.Или докато отваряш кондома накарай я да си играе с малкия. И си мисли през цялато време само и единствено за гаджето, а не как да отвориш презерватива и да си го сложиш. Притеснението много разваля кефа. Успех.
![]()
отрежи средния пръст на гумена ръкавица, нахлузи си го на гордостта, и стегни с медна тел, проблеми няма да има !
Emi bate ima go i toq moment i na mene mi e stavalo taka che spox![]()
![]()
проблемът според мен е в психиката ти....отпусни се,не се притеснявай и всичко ще мине гладко![]()
Успех
тря се отпуснеш пич,просто секс ...
И на мен при сефтето ми клюмна но след 1 минута беше буден и готов...тва с времето ще изчезне,споко
![]()