- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- lubov...stradanie...
za men tva nee gre6ka za6toto az nesum vinovna , 4e go sre6tnah i se vlubih osemte meseza prekarani s nego sa nai 6tastlivite v jivota mi ,no ... nqma vru6tane nazad tva e jivota...
i az pro4etox vsi4ko do poslednata bykvi4ka i da si priznaq se razplakax.
(tova se otnasq za sa6toto mom4e s koeto sam sega otnovo to na podpisa pi6e)setix se 4e i az sam bila taka i 4e skoro otnovo moge da stane sa6toto a kak ne iskam a kato ne moga da napravq ni6to.znam kakvo e da ne moje6 da spi6 da qde6 da se ysmixne6 da zabravi6.kogato predi e kasal s men i az bqx taka nz kak da go preodoleq imax tolkova mnogo vaprosi kam nego i kam taka nare4enata"lubov"no taka i ne mojex da polu4a absolutno nikakvi otgovori.za6to boli za6to trqbva da boli za6to za6to???![]()
![]()
![]()
![]()
za6to zemqta se varti???za6to ima den i no6t???za6to kogato se obi4at dvama vse nqkoi (ili ne6to)6te gi razdeli???
4ydq se samo kak xorata se jenqt,kak ostavat tolkova dalgo vreme zaedno kak te yspqvat a nie ne mojem?za6to se poly4ava taka nali vse mom4etata lazvat "obi4am te tova onova"a na dr den te zarqzvat a kogato popita6 za6to postapva6 taka toi prosto ti otgovarq "neznam ne te obi4am ve4e"ili ne6to ot sorta a onq den izri4a6e tezi dymi4ki.a sega kaji koi e vinoven nie jenite ili majete??![]()
ax kak me e strax da ne ostana sama otnovo ot vsi4ko nai me e strax ot samotata.ne iskam da ostana sama bez nego otnovo ne iskam.
![]()
![]()