"Kakvo e vs16tnost lubovta" i az si zadavah predi tozi vapros tr1pne6ta ot net1rpenie da razbera i da usetq tova za men veliko i sve6teno 4uvstvo .
Vseki 4ovek v daden moment ot jivota si izjivqva istinskata obi4. A tq za jalost e izp1lnena s mnogo bolka, dori i da e spodelena. Tova v1l6ebno
4uvstvo te kara da si na dve krainosti- ili na "sedmoto nebe", kogato si s nego , ili v "ada" - kogato e dale4 ot teb. Tova da obi4a6 do bolka
nqkogo e lo6o, no i krasivo ne6to , za6toto si izp1lnen s mnogo nadejda. Kogato go vidi6 ili samo mu 4ue6 glasa s1rzeto ti nespira da bie s p1lna
skorost, kogato se usmihne vsi4ko gubi smisal osven toi. Kogato te dokosne i ti kaje ne6to po milo ti ve4e zapo4va6 da si gubi6 razsuduka. V pregrudkite
i zeluvkite mu ti dori zabravq6 imeto si. Kogato si dale4e ot nego ili ve4e vsi4ko e svur6ilo i neste mogli da opazite vruzkata si se zapo4vat mukite i
denono6tniqt pla4. Bolkata razqjda surzeto i razkusva du6ata ti. Vsi4ko ti napomnq za nego, za negovoto lize, za lubimite mu ne6ta i izob6to vsi4ko
te vodi samo i edinstvenno kum nego. Sus sulzi v o4ite kusa6 poslednata negova snimka , za6toto iska6 da go istrie6 ot suznanieto si , no osobeno
purvata lubov nikoga ne se zabravq. Sunuva6 go postoqnno v redkite puti , kogato uspee6 da zaspi6. Jivotut ti nqma smisal bez nego i ne vednuj iska6
da sloji6 krai na mukite si. Davi6 se v pla4 i kogato go vidi6 nespira6 da se obru66ta6 sled nego kakto i toi sled teb. V mislite ti nqma mqsto za drugo
mom4eza6toto prosto za teb toi e edinstven. Kogato 4ue6 nqkoq ot va6ite lubimi pesni surzeto ti se razpada i na teb ti se iska da go vurne6 , da ste
pak zaedno, pak da se gubi6 v laskite mu. Sled izvestno vreme zapo4va6 da izliza6 s drugi , no postoqnno go sravnqva6 s tqh i vinagi toi ti izglejda
suvur6en. Moje da go obijda6 na um i da tv1rdi6 pred priqtelite si , 4e nee imalo koi znae kvo mejdu vas, no znai 4e nqma da moje6 da go zabravi6.
Toi 6te bude vinagi v surzeto ti, za6toto tolkova silna obi4 ne se zabravq. Spomenite ot vremeto s nego te pogubvat bavno i mu4itelno. Ve4e q nqma
usmivkata na lizeto ti i to za6to- samo i edinstveno zaradi edno mom4e, koeto s edna svoq duma preobru6ta jivotut ti. No moje6 da izbere6 i varianta
za zabravqneto s alkohola, zigarite i dori narkotizite, za6toto si gotova na vsi4ko, za da spre6 izgarq6tata te bolka , no i tova nee re6enie na ne6tata.
Ako se po4ne s nai malkoto alkohola i zigarite te te karat da zabravi6 momentno za 4oveka , na koito bi dala vsi4ko, no posle se 4uvstva6 ujasno.
V kraina smetka vseki 4ovek rano ili kusno minava prez tozi neizbejen etap na jivota , no za da uspee da ne si pogubi jivota trqbva da ima sili i edin
den , kogato se izpravi pred tozi 4ovek, kogoto e bogotvorql da izpita samo priqtelski 4uvstva. Az go prejivqh tova i vse o6te me boli, no se
nadqvam vse nqkoga da go zabravq.......