Здравейте.....Искам да ви попитам -ако имам доста червени бузки/на лицето![]()
/ как може да ги поизбеля малко...щот не съм нито пълна нито нищо просто бузите ми са нечовешко червени..а когато се засрамя и се изчервя стаа пък пълеен ужас.....чух че има некви нови кремчета които избелват.....дайте съвети плс моля без тъпи и излишни мнения 10х предварително
![]()
Hei i moite buzki sa takiva...pove4eto hora kazvat 4e tova e 4ar !!! Priemi go taka i da ne ti puka....tova s teq kremove malko stranno mi se vijda da si izbelva6 liceto....
xex i moite buzki sa taka postoqno sa rumeni nqma nishto losho v tova.Horata davat pari za rujove da zaprili4at na nas :PpPp nqma losho da se otli4avame ot tqh i pak da sme si spuker e to i az ne sam pylna(debela)ne e nujno da si takyv 4e da sa ti rumeni buzite ;]
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Да де ама мойте не са румени ......а са червени мн мн мн.....
Като съм с приятелките си ,които са по-бледички определено с тва червеното.........
![]()
![]()
Не се притеснявай, това не е нещо което да смущава околните. Мен никога не ме е притеснявало подобно нещо. Дали гаджето ще е по-бледичко или "червено" ,както ти казваш въобще не ме бърка. Ако толкова те притеснява слагай по мъничко фондютен и готово.
Не използвай никакви кремове, така си добре. Наистина в това ти е чарът. Хората дават пари, за да добият такъв цвят. Какво от това, че е малко по-румено. Няма никакво значение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Вчера отговарях на същата тема![]()
Първоначално написано от Aleandra
[size=7][b][u]fosse cos
I az sum s 4erveni buzi i hi4 nemi dreme.Moite priqtelki si slagat ruj,za da izglejdat taka.Vuob6te ne trqbva da se pritesnqvame.
Този,който не цени това,което има,не го заслужава!
fondioten
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]