.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Червено

Гостенка
    Guest

Червено

Здравейте.....Искам да ви попитам -ако имам доста червени бузки/на лицето / как може да ги поизбеля малко...щот не съм нито пълна нито нищо просто бузите ми са нечовешко червени..а когато се засрамя и се изчервя стаа пък пълеен ужас.....чух че има некви нови кремчета които избелват.....дайте съвети плс моля без тъпи и излишни мнения 10х предварително

Guest
    Hei i moite buzki sa takiva...pove4eto hora kazvat 4e tova e 4ar !!! Priemi go taka i da ne ti puka....tova s teq kremove malko stranno mi se vijda da si izbelva6 liceto....

xex i moite buzki sa taka postoqno sa rumeni nqma nishto losho v tova.Horata davat pari za rujove da zaprili4at na nas :PpPp nqma losho da se otli4avame ot tqh i pak da sme si spuker e to i az ne sam pylna(debela) ne e nujno da si takyv 4e da sa ti rumeni buzite ;]
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Гостенка
    Guest
    Да де ама мойте не са румени ......а са червени мн мн мн..... Като съм с приятелките си ,които са по-бледички определено с тва червеното.........

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Не се притеснявай, това не е нещо което да смущава околните. Мен никога не ме е притеснявало подобно нещо. Дали гаджето ще е по-бледичко или "червено" ,както ти казваш въобще не ме бърка. Ако толкова те притеснява слагай по мъничко фондютен и готово.

Не използвай никакви кремове, така си добре. Наистина в това ти е чарът. Хората дават пари, за да добият такъв цвят. Какво от това, че е малко по-румено. Няма никакво значение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    У нас Си (=
    Вчера отговарях на същата тема

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не използвай никакви кремове, така си добре. Наистина в това ти е чарът. Хората дават пари, за да добият такъв цвят. Какво от това, че е малко по-румено. Няма никакво значение.

Even heaven is hell without you

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    [size=7][b][u]fosse cos

I az sum s 4erveni buzi i hi4 nemi dreme.Moite priqtelki si slagat ruj,za da izglejdat taka.Vuob6te ne trqbva da se pritesnqvame.
    Този,който не цени това,което има,не го заслужава!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    fondioten
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си