.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: skype?

Guest

skype?

тъй има едно момиче от класа ми което харесвам много от доста време но не мога да кажа същото за нея защото аз в училище съм много затворен и смотан..постоянно лежа на чина и почти не общувам с който и да е
    тъй тя от днеска има нет и скайп и да питам удачно ли е да почна да общувам с нея оттам или 1во очи в очи?

Всичко е въпрос на личен избор. Щом си срамежлив, по-добре започни в нета. Като се опознаете (ако се опознаете) предполагам, че ще ти е много по-лесно да разговаряш с нея очи в очи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Ibiza

Re: skype?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    тъй има едно момиче от класа ми което харесвам много от доста време но не мога да кажа същото за нея защото аз в училище съм много затворен и смотан..постоянно лежа на чина и почти не общувам с който и да е
    тъй тя от днеска има нет и скайп и да питам удачно ли е да почна да общувам с нея оттам или 1во очи в очи?
    хахаха браво бе пуснаха и нет и ся са сети да и говориш
    ако мислиш да имаш връзка с нея skype няма да ти опраи нещата за да тръгнете
    момче съм бе!

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Мерси разсмя ме.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Hubavo 6te e da si pi6ete v skype,za da mojete da se poopoznaete malko i tq da vidi 4e en si tolkova zatvoren.No rano ili kusno trqbva da govorit i o4i v o4i za6toto ne vijdam kakvi otno6eniq 6te imate ako si ob6tuvate samo v neta...

Мега фен
    Град
    София
    Ами няма лошо и първо в скайп.Но ако почнеш да и пишеш в Скайп ще трябва да промениш и държанието си в училище.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Там...
    Ми ако започнеш да общуваш с нея в скайп трябва и в училище да започнеш. Но най добре ще е първо да говориш с нея в училище да види че не си чак толкова затворен и да продължавате и в скайп...

The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Твоя проблем не е дали да започнеш да разговаряш по скайпа или не, а да разговаряш изобщо. По скайпа може да си мн отворен, но ако в училище продължаваш да лежиш няма да има голяма разлика в отношението на момичето към теб.

Мега фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    Твоя проблем не е дали да започнеш да разговаряш по скайпа или не, а да разговаряш изобщо. По скайпа може да си мн отворен, но ако в училище продължаваш да лежиш няма да има голяма разлика в отношението на момичето към теб.
    =D>
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    v zadnika ti
    emi 6tom ima skype govorete ama i v u4ili6te ne se pravi na umrql

Пиши и в скайп...щом си затворен ще е доста по добър ход...но заедно с това трябва да се промениш и в даскало...да я заговаряш...да общуваш с другите...разни такива неща...пиши ми в скайп: zvera_ да видиме кво може да се направи по въпроса

Град
    Terra incognita!
    Щом си срамежлив и се притесняваш,когато общуваш с хората,определено е по-добре да я заговориш в Skype,но и в реалността трябва да предприемеш някакви крачки към общуване с останалите(както с въпросното момиче,така и с другите съученици).Предполагам,че разговорите в чата ще ти помогнат да се отпуснеш и в реалността!Постепенно ще усетиш промяната,отначало разговорите ще са съвсем общи и кратки "Как си?Какво правиш?",но след това ще опознаеш класа си по-добре и може да излизате заедно и ще имате много общи теми!Успех!Ще стане!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

davai v skype da ne ti puka..;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    davai v skype da ne ti puka..;]

Град
    sofiqqq
    skype skype skyep!!!!! xxx

Ами почни от скаип,но наистина поведението ти трябва да се промени изцяло
    Само на едно се чудя...как като си толкова необщителен ще и вземеш скаипа...

Мега фен Аватара на koalka
    Опитай се да промениш това, което си сега.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

ммм пиши и няма лошо ама като и пишеш в skype после и говори и в училище да не стане така да и пишеш само а като се срещнете очи в очи и дума да не продумаш
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си