зависи до колко се разбираш с класа си. той може да дойде да речем в дискотеката... там не можеш да си с целия клас...след 12ч обикн всички се разпръскват. при нас поне така стана и приятелят ми дойде към 12ч и мн се радвам, че го направи. чувствах се мн хубаво. хем в дискотеката бях с приятели и се забавлявах, хем той беше до мен... а и не ме е ограничавал да стоя само при него или да не обръщам на никого др внимание (както всъщност се опасявах, че може да стане...) само че няма да можеш да танцуваш с момче... и ще те пази мн... в дискотеката затанцувахме с един съученик... а той през цялото време докато съм танцувала ме гледал на кръв (признавам, не знаех... мислех, че ще разбере.. все пак съученик)...ама после се оправихме и се реванширах в стаята ^^
тааа...въпрос на личен избор. аз лично не съжалявам
И какво стана-балът бил 1 дискотека и секс след нея. Вие сега така мислите, ама елате на моето. Тези дни по баловете си спомних моя и колко ми беше хубаво. Грам не се разбирах с класа и всички ми мразеха. Заради тормоз от тяхна страна за 1 седмица преди бала отслабнах с 7-8 кила и пак си прекарах ок.