moje li da mi stane ne6to ako masturbiram 4estoo?a? jena sum naprimer da zapo4ne da me surbi ili i az nz na 15 sum
e ni6to nqma da i stane pfff ama ne prekalqvai da ne stane6 kato kofa![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
на 15 !?!?!
Вече трябва да имаш поне 2деца да си бременна...
П.П. плс внимавай с зеленчуците...трябва да им сложат етикет Само за консумайция!!!
Бегай до плод зеленчука за още 2 банана
Хаха дано да не хванеш некъв СПИН тцтц![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не би трябвало да ти стане нищо спокс
The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...
e ni6to nqma da i stane pfff ama ne prekalqvai da ne stane6 kato kofa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
gledai da ne prekalqvash mn mn shoto she stanesh e taka \()/![]()
![]()
![]()
Гледай да се не отвориш сама с някой предмет. Друго няма какво да ти стане.![]()
Колко мастурбация е прекалена мастурбация?
Тук говорим за всекидневното мастурбиране! Нека да е ясно! Ако практикуваш 3-4 пъти седмично не си губи времето да четете. Така де прочети, ама не те касае!
Мастурбацията е здравословна и естествена. Ако се прекали обаче, също като всяко нещо (хайде да пробваш с моркови цялата година – ще пожълтееш много ясно) си е вредно. Ако мастурбацията е в повече и доведе дори до механичен маниер, без мисъл, то може да доведе до психологически и физиологичен дисбаланс на тялото.
Какво се случва ако го правя прекомерно много?
Няма да описваме химическите наименования и какво точно правят тези неща (пък и не ги разбираме толкова). Прекаленото мастурбиране обаче води до свръх продукция на секс хормони, а всяка свръх продукция на каквото и да е в тялото води до аномалия (да сме по-убедителни има свръх продукция и на невротрансмитери като ацетилколин, допамин и серотонин).
Страничните ефекти по-конкретно са:
Изтощение
Загуба на коса (оказа се вярно, че тестостерона е виновен за плешивостта)
Загуба на памет
Замъглено зрение
Първоначално написано от Анонимко
mi shta surbi ako ne q miesh tuz putka;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
emi spored men nemoje da ti stane ako ne si zavira6 nekakvi bokluci razbirase !!![]()
obi4am si bebeto!!!
бе няма лошо ама не прекалявай че ше се пристрастиш![]()