- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- smradlivi kraka
abe hora mnoo mi miri6at smardqt karakta kvo da praa![]()
Мий ги често и си вземи спрей за крака и обувки.
mi naparfiumirai gi![]()
Ами да, какво е смешното?Първоначално написано от fuckloveee
Emi zemi gi izmii nai nakraq i nqma da mirishat e..;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
=D>Първоначално написано от e_l_i_z_a
i si gi mii po nqkolko pyti na den.. kat se pribere6 osobeno v jegata i predi da izleze6 i taka.. trqbva grija
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Старо бабешко средство против миризливи крака.
В леген с хладка вода се сипва 1 до 2 литра доматен сок. Потапяш си краката и стоиш 20-30 минути. После измиваш с ХЛАДКА вода. Това няколко дена. Доматения сок затваря порите на краката и се потиш/миришеш по-малко.
Не носи чорапи от синтетични материи.
Ако имаш гъбички вече трябва да се допиташ до специалист.
Абе вие эащо решихте ,че човека не си мие краката!Има хора,на които просто краката им много бърэо се вмирисват и колкото и да ги мият няма ефект..!Най-добре си вэеми някакъв спрей...
[size=7][b][u]fosse cos
hxaxhahxahxahxaHXaHXhaxhxahxaxhaxhaxhaxhhxahxahx![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смешното е, че става още по-гадна миризмата като се омеша! Не е трудно да се сети човек!Първоначално написано от cherinka
![]()
е лятото кви чорапи еПървоначално написано от VerryBerry
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Еми някои хора често ходят с маратонки да спортуват например! Както аз правя! Стига сте задавали тъпи въпроси!![]()
abe az si gi miq vseki den i sus sandali hoda bez 4orapi i pak... a kamo li kat sloja 4orabi i stava biologi4eska bomba moga da iztrepam celiq kitaiski narod i polovinata koreiski sus smrudnq![]()
xaxa mi sme6no mi e nemoe li......
mi kvo kato e lqto?ako vali i e studeno,pak s 4ehli4ki li 6te tragne6?az tva go kazvam PO PRINCIP,no ti mai i zime i lete si bos....da ne ti miri6at krakata.........
znam li?!
![]()
abe s ili bez 4orapi-kvo tolkoz ima?kazavam samo da se smenqt!tolkova li e trudno?!![]()
ne ama kato gi smenqm seki den maika mi q zarivam s 4orapi za prane i tq otka4a a krakata pak si smurdat deeba![]()
Оближете си ги .
Плюнката има дезинфекционно действие.
kak pa 6e si pera 4orapite, az da ne sum jena![]()
cherinka obliji mi gi ti![]()
Ами братле, всеки мъж би трябвало да си мие чорапите и бельото си мисля аз!
Потърси odorex, продава се в аптеките