.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблеми..и пак проблеми..

;;

ignorira6 q i t'va e

emi vzima6 i q hvurlq6 prez djama mislovno de.Ne na nasilieto

ot veda li si
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    MI zatvori i ustata we i 6e vidi6 kak nema da ti kaje i dumi4ka pove4e...

baionzi
    Guest
    I v ponedelnik da kajesh kakvo e stanalo

Супер фен Аватара на kindergarden
    mi ima i takiva patki ama da ne ti dreme kato ne i obru6tate vnimani dai boje tia da spre ako li ne sorka 6te turpite i 6te se molite tia da porasne i da se osuznae

Счупи я от бой и ше видиш дали ще ти се отваря пак.
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

mi i ti pravi koeto tq pravi kat ti pi6e sms mi i ti i prati ne6to to roda "zdr psiho kak si ve pob1rkana patka... " i kato govori ne6to zad g1rba mi i ti po4ni da razpraq6 ne6to za neq da vidim ko 6e stane daje naprao pred vs kaji i az tebe te vidqh na magistralata nqkvi takiva priemi q kato 6ega ili ne6to s koeto tr neprek1snato da dokazva6 4e ti ima6 moz1k a tq jalost nqma..malko zlobno zvu4i no ko da napraq tak1v e jivota ako ti ne t1p4i6 6e te t1p4at tebe... lo6a rabota a i v ponedelnik otidi na daskalo super uhilena s tvoita fr napraite ne6to qko zabavlqvaite i i pokajete 4e ne vi *be kak vi zapla6va onaq...(kupete si baloni s helii az t1i bqh edin den na daskalo super smqh pada i daje se zapisahme mn qki spomeni ostavat )abe pokaji i 4e tq e ni6to

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си