.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Nqkoi znae li ?

Guest

Nqkoi znae li ?

Nqkoi da e 4uval za hap4e na principa na Postinor i Escapelle no to struva 3lv i se pielo 2 dni predi da ti doide cikula za da otsrani eventualno zabremenqvane...poneje na men mi se nalaga da piq nqkakvo hap4e,a Postinor nikude ne moga da namerq 6te mi dadat tova hap4e,no se pritesnqvam da go piq poneje ne sum 4uvala ni6to za nego i me e strah...no tova e edinstveniq na4in v momenta.ta... nqkoi ot vas da e 4uval za podobni hap4eta s takiva deistviq,koito da se piqt 2 dni predi da ti doide-sutrin,obed i ve4er po 4 hap4enca ???Ako nqkoi znae molq da pi6e.Blagodarq vi!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    emi 4uvala sum za tik-tak cenata e niska

P.S po temata potarsi s tarsa4kata
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    е поне име да беше дала ние от къде да знаем....как може да пиеш нещо като не знаеш нищо за него...чудя ти се на акъла
    все пак хвърли един поглед тук http://protivozachatachni.start.bg/

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    emi 4uvala sum za tik-tak cenata e niska

P.S po temata potarsi s tarsa4kata
    xaxaxa
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    несъм чувала за такива и не бих се доверила.. постинора го спират да го внасят така че ако си намериш някаде си вземи да имаш под ръка..ескапелето е около 25 лева.. луди луди .. но пак бих се доверила повече на него от колкото на някакви от 3 лева
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    sofiqqq
    земи ментолс и се опраиш освежават и дъха (бонус)

Да се хвърли от покрива ми се вижда по-евтин вариант...

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    xaxax e ne e po evtino 6oto dokato se ka4i na pokriva aideeee mnogo vreme sredstva sili nervi psuvni ....po dobre s noja reji venite
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    xaxax e ne e po evtino 6oto dokato se ka4i na pokriva aideeee mnogo vreme sredstva sili nervi psuvni ....po dobre s noja reji venite
    Така поне чистенето на кръвта ще е за сметка на собственика на мястото където се е отървала от мъките...

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    to4no za tova govoreh.... da mu e mazno na sobstvenika samo tfa me 4ovurka edin svesten da me razbere

Мега фен Аватара на koalka
    Престанете с тия теми за Ескапел.Има две такива на същата страница, погледни там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си