.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Ако търсите субтитри....

Нека който търси суб. да напише филма за който го интересуват на български и на английски за по голямо улеснение

Аз си търся за It's а Boy Girl Thing (на български незнам как точно е преводчето).

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    записвам филми на една приятелка..и тоя път не мога да намеря субс..филма го открих, въпреки, че е много старичък..значи става въпрос за Frisco Kid който може да хелпне...

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Това върши ли работа?
    http://subs.unacs.bg/get.php?id=23734

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    Това върши ли работа?
    http://subs.unacs.bg/get.php?id=23734
    ей, мерси ти многоо..на мен ми трябва за 1 диск, но и това може би ще ми помогне..миси пак, smt058 smt058 smt058

apyk az za filmite moga da pomagam s teq koito sa 2006 i 2007 godina i nqkoi ot 2005g .. ako iskate neshto mi kajete she se opitam da vi help-na
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Guest
    о мн яка теми4ка има6 ли субс за карибски пирати 3 ? знам 4е е леко нож и може о6те да няма за тва и аз не мога да намеря плссссссссссссссссссссссс сс

Guest
    na karibski pirati 3-kata vse oshte ne sa mi kachili samiq film no skoro she gi imam .. a inache ot novite filmi imam sub na Spider man 3 Shrek 3 (za po izvestnite filmi govorq inache ima i drugi koito sa 2007-ma) Red Line, Stomp the yard (Agresivni tanci .. neveroqten film) i dr..

tova gore bqh az prosto zabravih da si vlqza v akaunta
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си