.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Цена?

ИнТеРеСуВаЩаТа се
    Guest

Цена?

Бих била много благодарна,ако ми кажете на каква цена е Escapelle ? За сега не ми се е налагало да пия ното Постинор,нито Escapelle ,но са всеки случей бих си купила и за това ми е интерено на каква цена е.

пс Благодаря предварително и моля...коментари от типа "не ги пии като бонбонки" да няма.Не смятам да го правя,докато не стане наложително и то в много краен случей.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Escapelle не е по различен от Постинор Дуо но затова пък е два пъти по скъп...мисля че е над пет лева някъде не съм сигурен попитай в някоя аптека

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    aa seriozno iskam da popitam testovete za bremennost kato shurecheck kolko struvat ? pitam da ne prava nova tema
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    постинора е около 10-12 лева а ескапеле.. 25 някаде..,но на постинора спират внос..

а за тестовете ами около 3 лева са но шуър чек са гадни..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    aa seriozno iskam da popitam testovete za bremennost kato shurecheck kolko struvat ? pitam da ne prava nova tema
    Препоръчителната цена в аптеките е 2,98 лв. с ДДС

интересуващата се
    Guest
    Около 3 лв са...

Постинор струваше около 10 лв...
    Escapelle два пъти повече ли струва?

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    axax s DDS a s bak6i6a aide otide mi zaplatata

P.S vapreki 4e o6te u4a
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Четох че Ескапел са 25 кинта.

Тестовете за бременност са между 3 и 5 лв., в зависимост от марката.
    Постинора- 10-12 лв.
    Ескапел- 25-30 (и за 30 са го намирали).
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Тестовете за бременност са между 3 и 5 лв., в зависимост от марката.
    Постинора- 10-12 лв.
    Ескапел- 25-30 (и за 30 са го намирали).
    ами разбира се. то така и трябва. не може всеки да се е*е безразборно пък после да пийне едно хапче и айде пак отново!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

то се пие едно хапче на 6 месеца ... нормално е да е толкова скъпо, излиза колкото аспирин

Мега фен Аватара на koalka
    Това, че е толкова скъпо да някъде е и добре.Така преди да направиш нещо, преди да го правиш без презерватив ще си помислиш дали ще можеш после да си ги купиш до три дни, защото аз примерно няма от къде да намеря пари винаги.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Escapelle не е по различен от Постинор Дуо но затова пък е два пъти по скъп...мисля че е над пет лева някъде не съм сигурен попитай в някоя аптека
    Много си тъп знаеш ли? Постинора е 11-13 лева.....и ако Ескапел е 2 пъти по-скъп тр да е към 25 точно той е не 5!хахах тъп народ сте е!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не го обиждай, той е мъж => никога не му се е налагало да пие Постинор, нито ще му се наложи да пие Ескапел

и последно някой знае ли колко е, всеки пише във всяка тема разли4но 20-25-30?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    мерси дръпнах си я само че ако може или vazata или Windrunner да ми дадете скайповете си защото имам няколко въпроса отностно антовирусната....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Много си тъп знаеш ли? Постинора е 11-13 лева.....и ако Ескапел е 2 пъти по-скъп тр да е към 25 точно той е не 5!хахах тъп народ сте е!
    ти си дръж минетаджииската малолетна уста затворена като не разбираш Той искаше да каже че няма да и се размине евтино ЧАТКАШ ЛИ ?!
    Света Троица : Първи член

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Aide aide ... kwo se nahwurlqsh pa i ti ... edwa li mu se e nalagalo da kupuwa Postinor ili Escapelle.Wsichki mnogo umni se izkarwate i nakraq zatowa gi piete teq hapcheta ...

Guest

Re: Цена?

Цитирай Първоначално написано от ИнТеРеСуВаЩаТа се
    Бих била много благодарна,ако ми кажете на каква цена е Escapelle ? За сега не ми се е налагало да пия ното Постинор,нито Escapelle ,но са всеки случей бих си купила и за това ми е интерено на каква цена е.

пс Благодаря предварително и моля...коментари от типа "не ги пии като бонбонки" да няма.Не смятам да го правя,докато не стане наложително и то в много краен случей.
    вземи си ескапел,28-29лв.е обаче,едно хапче,бачка,никакви странични ефекти,няма забавяне в цикъла, повече пари,по-голяма сигурност,постинора е отживелица и малките деца в този форум ще ти кажат постинор,няма разлика,но те не са го пили.А,да, влез във форума на космополитам,много по-компетентен е и виж какви реакции може да има тъпия постинор

Guest
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    не го обиждай, той е мъж => никога не му се е налагало да пие Постинор, нито ще му се наложи да пие Ескапел

и последно някой знае ли колко е, всеки пише във всяка тема разли4но 20-25-30?
    в различните аптеки -различно,аз за 28 си го купих

Град
    Някъде из София...
    нещо проблем ли имаш?не съм казал че е пет лева...казах че не съм сигурен....и не говори за тъп народ защото и ти не си по назад следващия път като искаш да ми кажеш нещо пиши на ЛС няма нужда да ръсиш обиди по форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си