Бих била много благодарна,ако ми кажете на каква цена е Escapelle ? За сега не ми се е налагало да пия ното Постинор,нито Escapelle ,но са всеки случей бих си купила и за това ми е интерено на каква цена е.
пс Благодаря предварително и моля...коментари от типа "не ги пии като бонбонки" да няма.Не смятам да го правя,докато не стане наложително и то в много краен случей.
Escapelle не е по различен от Постинор Дуо но затова пък е два пъти по скъп...мисля че е над пет лева някъде не съм сигурен попитай в някоя аптека
aa seriozno iskam da popitam testovete za bremennost kato shurecheck kolko struvat ? pitam da ne prava nova tema![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
постинора е около 10-12 лева а ескапеле.. 25 някаде..,но на постинора спират внос..
а за тестовете ами около 3 лева са но шуър чек са гадни..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Препоръчителната цена в аптеките е 2,98 лв. с ДДСПървоначално написано от bebito0o
Около 3 лв са...
Постинор струваше около 10 лв...
Escapelle два пъти повече ли струва?
axax s DDS a s bak6i6a aide otide mi zaplatata![]()
P.S vapreki 4e o6te u4a
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Тестовете за бременност са между 3 и 5 лв., в зависимост от марката.
Постинора- 10-12 лв.
Ескапел- 25-30 (и за 30 са го намирали).
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ами разбира се. то така и трябва. не може всеки да се е*е безразборно пък после да пийне едно хапче и айде пак отново!Първоначално написано от Aleandra
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
то се пие едно хапче на 6 месеца ... нормално е да е толкова скъпо, излиза колкото аспирин![]()
Това, че е толкова скъпо да някъде е и добре.Така преди да направиш нещо, преди да го правиш без презерватив ще си помислиш дали ще можеш после да си ги купиш до три дни, защото аз примерно няма от къде да намеря пари винаги.
Много си тъп знаеш ли?Първоначално написано от Sh@d0w
Постинора е 11-13 лева.....и ако Ескапел е 2 пъти по-скъп тр да е към 25 точно той е не 5!хахах тъп народ сте е!
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
не го обиждай, той е мъж => никога не му се е налагало да пие Постинор, нито ще му се наложи да пие Ескапел![]()
и последно някой знае ли колко е, всеки пише във всяка тема разли4но 20-25-30?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
мерси дръпнах си ясамо че ако може или vazata или Windrunner да ми дадете скайповете си защото имам няколко въпроса отностно антовирусната....
ти си дръж минетаджииската малолетна уста затворена като не разбирашПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Той искаше да каже че няма да и се размине евтино ЧАТКАШ ЛИ ?!
Света Троица : Първи член
Aide aide ... kwo se nahwurlqsh pa i ti ... edwa li mu se e nalagalo da kupuwa Postinor ili Escapelle.Wsichki mnogo umni se izkarwate i nakraq zatowa gi piete teq hapcheta ...Първоначално написано от malkoto_sladur4e
вземи си ескапел,28-29лв.е обаче,едно хапче,бачка,никакви странични ефекти,няма забавяне в цикъла, повече пари,по-голяма сигурност,постинора е отживелица и малките деца в този форум ще ти кажат постинор,няма разлика,но те не са го пили.А,да, влез във форума на космополитам,много по-компетентен е и виж какви реакции може да има тъпия постинорПървоначално написано от ИнТеРеСуВаЩаТа се
![]()
в различните аптеки -различно,аз за 28 си го купихПървоначално написано от alice sw
нещо проблем ли имаш?не съм казал че е пет лева...казах че не съм сигурен....и не говори за тъп народ защото и ти не си по назадПървоначално написано от malkoto_sladur4e
следващия път като искаш да ми кажеш нещо пиши на ЛС няма нужда да ръсиш обиди по форума
![]()